Câți bani are, de fapt, Monica Gabor în SUA. Cât de bogat este în realitate Mr Pink

Monica Gabor trăiește de mai mulți ani în America, acolo unde este căsătorită cu faimosul om de afaceri Mister Pink. Cei doi duc împreună o viață de lux.

a

Câți bani are, de fapt, Monica Gabor în SUA

După ce s-a despărțit de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a plecat din țara noastră și a ajuns în America. Acolo, ea l-a cunoscut pe Mister Pink, pe numele lui real Poe Qui Ying Wangsuo. După căsătorie, același nume l-a preluat și fosta doamnă de la Izvorani.

Ei sunt deja împreună de câțiva ani, iar Monicăi nu îi lipsește nimic, pentru că soțul ei este putred de bogat. Cei doi au o casă de lux, în Malibu.

Mai mult decât atât, casa lor este atât de mare încât fosta doamnă Columbeanu nici nu știe câte camere are.

„Numele lui nu este relevant nici măcar pentru mine. Mult mai important este cum ne tratăm unul pe celălalt, respectul. Am învățat din experiențele anterioare că este cel mai înțelept să ținem doar pentru noi datele personale. Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment caritabil. Știu că pare incredibil, dar chiar acesta este numele lui – Lhamo.

Ce spune Monica Gabor despre relația cu Mister Pink

Și mie mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu acest nume. De fapt, lui nu mă adresez niciodată cu acest apelativ. Suntem un cuplu că oricare altul. Ne manifestăm fiecare precum orice persoană care iubește. Sntem plini de sperantă că vom reuși să trecem peste toate barierele ca să fim împreună pentru totdeauna’, a declarat Monica Gabor.

În ceea ce privește casa în care locuiesc, Monica spune că soțul ei s-a ocupat de absolut tot, inclusiv de aranjamentul interior.

”Ca să fiu sinceră, el s-a ocupat de tot. A făcut chiar şi un living special pentru mine şi am apreciat că a luat picturi cu figuri religioase, pentru că ştie că sunt catolică şi a încercat să-mi creeze un spaţiu familiar. Dar eu n-am avut nicio pretenţie. Personal, i-am adus o fructieră din România, ceva vintage şi drăguţ, care i-a plăcut foarte mult”, a spus Monica.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com