Câți bani ia Smiley pentru a-ți face un hit? Oricine poate deveni artist

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. A demonstrat pe parcursul timpului că este un cântăreț talentat și foarte creativ. Recent artistul a arătat că oricine poate deveni artist cu ajutorul lui.

a

Câți bani ia Smiley pentru a-ți face un hit

Hahaha Production, casa de discuri și studioul de producție muzicală pe care le deține Smiey, a pus o ofertă pe Emag de BlackFriday. Acest pachet conține muzica, versuri, înregistrare, mix/master, 2 ședinte, 4 ore pe ședință, totul la prețul de 9.999 lei

Cei care doresc să achiziționeze acest pachet trebuie să știe că echipa lui Smiley se va ocupa de tot. Oferta este valabilă până pe 15 mai 2021.

Câți bani ia Smiley pentru a-ți face un hit
Câți bani ia Smiley pentru a-ți face un hit

Smiley este un artist antreprenor

Smiley este cântăreț, compozitor, producător, prezentator și om de entertainment, însă pe lângă latura artistică, cea mai vizibilă de altfel, puțini îi cunosc spiritul antreprenorial. Acesta a fondat prima casă de discuri și productie muzicală independentă din Romania.

“Nu am mai multe business-uri. Business-ul meu de baza este pasiunea mea, este HaHaHa Production, restul lucrurilor au venit ca niste extensii ale acesteia. Absolut tot ce am facut a fost din pura pasiune si necesitate”, a declarat Smiley pentru wallstreet.ro.

Hahaha Production este o afacere de 11 ani

În urmă cu 11 ani prindea formă Hahaha Production. O casă de discuri avânc ca obiect de activitate producția muzicală. Dispune de 5 studiouri de înregistrare, în care lucrează o echipă de 9 producători și 8 textieri. Aceștia se ocupă de întregul proces de producție muzicală, de la furnizarea de idei creative, urmată de înregistrare, mixaj, postproducție și masterizare.

HaHaHa Production a produs muzică pentru artiști interni, cât și pentru artiști de la alte case de discuri din România. Smiley, Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, CRBL, Andra, Corina, Randi, Puya, Delia, Elena Gheorghe, Anda Adam, Andreea Bănică, Taxi și Mandinga, sunt doar câțiva dintre artiștii care au colaborat cu HaHaHa Production pe partea de producție.

De asemenea, HaHaHa Production a produs și co-produs single-uri pentru artiști internaționali, precum: In-Grid, Sway, Snoop Dogg, Flo Rida, Mario Winans, Kaan, Muneer, Cozi Costi, Francesco Diaz, Junior Caldera sau DJ Smash.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com