Câţi bani îi dă Andreea Marin femeii care îi găteşte şi îi face curăţenie în casă! La aceasta suma chiar ca nu se astepta nimeni

Andreea Marin este o femeie indepedentă, care a arătat de fiecare dată că se poate descurca fără sprijinul unui bărbat în viaţa sa.

a

Vedeta se ocupă de proiectele profesionale, dar şi de viaţa personală. De cele mai multe ori evenimentele şi, aşa cum spuneam, proiectele o ţin de parte de casă, astfel că vedeta solicită sprijinul unei persoane pentru a avea grijă de locuinţa sa.

Andreea Marin apelează la o tânără în care are încredere, iar aceasta o ajută cu mâncarea şi cu treburile casnice. Andreea Marin oferă o sumă modică tinerei care îi face mâncare. Astfel, Andreea Marin o recompensează pe tânăra care îi găteşte şi face curat cu suma de 50 de lei.

În plus, vedeta a fost foarte darnică cu tânăra pentru că i-a pus la dispoziţie apartamentul său dintr-o zonă centrală a Capitalei, în care ea a stat în urmă cu mai mult timp, potrivit Antena 3.

Sursa: radiosimplu.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com