CÂȚI BANI VA LUA AUREL PĂDUREANU DE LA STAT, ÎN URMA ÎNMORMÂNTĂRII CORNELIEI CATANGA. SOȚUL ARTISTEI VA REUȘI SĂ-ȘI PLĂTEASCĂ TOATE DATORIILE

Moartea Corneliei Catanga a fost fulgerătoare, iar în urma tragediei care a îndoliat lumea artiștilor români, Aurel Pădureanu a rămas și fără sufletul lui pereche, dar și cu o mulțime de datorii. Pentru înmormântarea Corneliei Catanga a avut nevoie de ajutor financiar din partea prietenilor, iar acum urmează să ia de la stat ajutorul pentru înmormântare.

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, Aurel Pădureanu are de luat de la stat suma de 5.429 de lei, atât cât reprezintă în acest moment ajutorul de înmormântare în cazul asiguratului sau pensionarului, majorată cu aproape 300 de lei în august 2020.

În cazul în care interpreta nu ar fi fost asigurată dar avea în familie pe cineva care plătea contribuțiile la stat, suma ar fi fost de doar 2.715 lei, mai notează sursa citată.

Ce pensie încasa Cornelia Catanga

În urmă cu doar câteva zile, artista Cornelia Catanga s-a stins din viață, iar în ultima perioadă nu a avut parte de o soartă prea ușoară. În repetate rânduri, cântăreața s-a plâns că familia ei a ajuns la sapă de lemn, iar veniturile pe care le încasau erau insuficiente pentru un trai decent.

Cornelia Catanga a lăsat rușinea la o parte și a dat cărțile pe față. Aceasta a recunoscut că familia ei se descurcă din ce în ce mai greu cu banii. Potrivit spuselor acesteia, singurele venituri erau pensia mică pe care ea o primea și ajutorul venit din parte fiului său.

Artista a dezvăluit că trebuia să trăiască dintr-o pensie de doar 1.600 de lei pe lună, potrivit impact.ro. Pe lângă această sumă, Cornelia Catanga mai primea bani de la fiul său, el fiind cel care susținea cu adevărat casa. Însă în ultima perioadă și veniturile acestuia au început să scadă.

 „Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată, dacă banca mi-a luat casa. Dacă i-aș fi dat în judecată, câștigam eu. Am fost amenințată de la bancă. Eu nu am știut ce înseamnă chestia asta și decât să vină ei să mă dea afară, am plecat eu. Nu mi-a fost ușor”, a declarat Cornelia Catanga la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com