CÂȚI LEI COSTĂ UN PAHAR CU VIN FIERT, O APĂ SAU O GOGOAȘĂ CU GEM LA TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN BUCUREȘTI. CÂT SCOȚI DIN BUZUNAR PENTRU O ORĂ PE PATINOAR

În cursul zilei de duminică, 20 noiembrie 2022, Târgul de Crăciun din București și-a deschis porțile. Persoanele care doresc să iasă în oraș și să se bucure de atmosfera sărbătorilor de iarnă trebuie să scoată din buzunare sume consistente. Iată mai jos, în articol, cât te costă un pahar de vin fiert, o apă, produsele de patiserie sau o oră pe patinoar.

a

Începând cu duminica aceasta, 20 noiembrie 2022, cetățenii pot veni la Târgul de Crăciun din București care se regăsește în Piața Constituției. Târgul poate fi vizitat în perioada 20 noiembrie 2022 – 26 decembrie 2022. Intrarea este gratuită.

La nouă zile după ce Târgul de Crăciun din Sibiu și-a deschis porțile, a venit și rândul celui din Capitală. Deși gradele în termometre sunt scăzute, iar vremea nu este foarte „prietenoasă”, primii cetățeni și-au făcut curaj și au ieșit din case, pentru a vizita târgul din Piața Constituției. Pentru cei care sunt pofticioși și doresc să se înfrupte din bunătățile regăsite la zecile de căsuțe, prețurile sunt pe măsură.

Pe 20 noiembrie 2022 s-a deschis Târgul de Crăciun din București. Sursă: Capturi YouTube

Cât te costă să te înfrupți din bunătățile de la Târgul de Crăciun din București?

Târgul dispune de zeci de căsuțe, pentru cei care doresc nu doar să mănânce preparate gustoase, ci și să își achiziționeze câte un suvenir. Cetățenii care vor să consume un pahar de vin fiert trebuie să plătească 10 lei. Iar, cei care vor un suc sau o apă trebuie să plătească 6 lei. Pe de altă parte, persoanele care vor să mănânce gogoși umplute cu gem, cu branză dulce sau sărată sau plăcinte trebuie să plătească între 9 și 15 lei.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com