Cătina românească – numărul 1 în lume!

catina aquiahoraVitamina C,  A, K, F, P și E, carotenoizi şi flavonoizi, microelemente, acizi graşi esenţiali flavonoide, celuloză, proteine, ulei, betacaroten, fosfor, calciu, magneziu, potasiu, sodiu, fier, tot complexul vitaminelor B!

a

Impresionant, nu?

Și asta nu e tot! Am trecut sumar în revistă doar o parte din compoziția chimică a cătinei românești, mai ales a celei din zona subcarpatică, cea mai remarcabilă varietate de cătină de pe întreg globul. O spune inginer cercetător Ştefan Manea de la HOFIGAL, laolaltă cu alți cercetători redutabili:

’’Cătina are atâtea proprietăți de excepție, că mi-ar fi greu să le sintetizez. O să încerc însă pentru beneficiul românilor pe care îi iubesc și îi respect de o viață, și tot ce fac le este dedicat în întregime!

O să încep prin a accentua importanța uleiului de cătină în tratarea cu succes a cazurilor grave de arsuri termice, chimice sau afecţiuni ale pielii generate de iradieri.  Capacitățile sale excepționale de vindecare se datorează acizilor graşi esenţiali, licopenului, tocoferolilor şi fitosterolilor pe care îi conține.catina2 aquiahora

Dacă ai neșansa să fii bolnav de ulcer gastric sau duodenal, stări alergice, maladii neuroendocrine, reumatism, afecţiuni circulatorii sau hepatice, alcoolism, anemie, astenie, etc., ai șansa să te tratezi cu cătina românească care intră în compoziția a nenumărate preparate.

Cătina își dovedește eficiența într-o listă lungă de alte afecțiuni precum hipertensiunea arterială, afecţiuni coronariene, oftalmologice şi gingivale, este folosită cu succes  în tratamentul psoriazisului, este un redutabil antidepresiv și antiacneic, se folosește cu efecte pozitive contra keratozei, leucoplaziei, este antimutagen, antioxidant, este redutabilă în mastite, rinite, fotofobii, boli cronice pulmonare, afecţiuni osteoarticulare, O.R.L, afecţiuni ale aparatului urinar şi ale celui genital, afecţiuni hematologice, virale, ale sistemului nervos şi în cele psihice’’

Anca Daniela Raiciu, doctor în științe farmaceutice, ne spune că divizia de cercetare de la HOFIGAL a generat un număr semnificativ de produse de top, cum ar fi: ulei de cătină pentru adulțiulei de cătină pentru copiigemoderivat din muguri de cătină albăspirulină cu extract total de cătină, coenzimă cu ulei de cătinăcremă de masaj pentru față și corp .

Anca Daniela Raiciu atenționează că luată preventiv cătina ajută la evitarea bolilor, iar în post are o deosebită contribuție în dezintoxicare, în timp ce administrată după excesele alimentare ajută la reducerea intoxicațiilor.

Tot ea insistă asupra consumului de cătină de către vegetarieni, grație conținutului său bogat în vitamina B, în mod special a vitaminei B 12, dar și de către vârstnici.

Aceste produse pot fi cumpărate din farmaciile HOFIGAL din toată ţara, farmaciile partenere sau pot fi comandate online aici: 

Articol scris de Adriana Caranfil

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com