Catinca Roman în stare gravă. Vedeta infectată cu noul virus

Catinca Roman s-a confruntat cu noul coronavirus.Catinca Roman s-a confruntat cu noul coronavirus.

Catinca Roman a trecut prin clipe de coșmar. Fiica lui Petre Roman a fost infectată cu noul virus. Iată care este starea ei de sănătate.

a

Catinca Roman, declarații despre încercarea grea prin care trece

Cu toate ca s-a vaccinat, Catinca Roman a contactat noul coronavirus și a avut simptome destul de serioase. Vedeta a dat un interviu unei emisiuni unde a povestit că nu știe ce s-ar fi făcut dacă nu avea vaccin, deoarece chiar și așa simptomele nu au fost unele ușoare. Ea a mărturisit ca abia din a opta zi a reușit sa își revină treptat.

Acum sunt binişor, nu complet recuperată, dar pe calea cea bună. Simptomele au debutat cu tuse puternică, frisoane şi stare generală foarte proastă. N-am făcut temperatură, însă am bănuit despre ce e vorba şi am chemat ambulanţa. Ţinând cont de vârsta mea, deşi sunt vaccinată cu schema completă, m-am gândit că e posibil să fac o formă mai gravă. Mi s-a făcut test şi am primit rezultatul în două zile.

M-am simţit foarte, foarte rău, în zilele a şaptea şi a opta. Am avut o stare de slăbiciune extremă, lipsă de poftă de mâncare, rău, rău. Te afectează şi psihologic faptul că eşti singur, că nu poţi să iei contact real cu nimeni. Sfatul meu e ca toată lumea să se vaccineze, că nu ştiu ce m-aş fi făcut dacă nu eram vaccinată şi în ce fel ar fi evoluat boala.”, a spus Catinca Roman

Catinca Roman a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate unde a vorbit deschis despre viața ei în familia Roman. Fiica Mioarei și a lui Petre Roman a dezvăluit că mereu a fost o fire introvertită și că la prima sa întâlnire cu Petre Roman a primit în dar de la acesta o biciletă. Catinca Roman a spus că a simțit cum părinții ei făceau diferențe între ea și sora sa Oana. Catinca a ținut să precizeze că în niciun caz nu a fost vorba de lucruri materiale, ci sesiza aceste diferențe în comportament și afecțiunea primită.

Eram un copil introvert, unde mă puneau acolo stăteam. La prima mea întâlnire cu tata, Petre mi-a adus o bicicletă, să mă îndulcească. Eu am un tată biologic, iar Petre Roman mi-a fost mai mult mentor. Dar eram dificilă în alte direcții. Și acum mama îmi spune că ea nu m-a înțeles niciodată pe deplin. Mi-a fost condusă viața în așa fel încât nu mai aveam stăpânire pe ea. M-am simțit de multe ori un copil abandonat, deși am avut o relație bună cu Petre Roman.”, a declarat Catinca.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com