Cauza morții interpretei Gabi Luncă. Decizia care i-a luat șansele de supraviețuire

După Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu, a plecat dintre noi și Gabi Luncă. Toți trei erau infectați cu coronavirus. Gabi Luncă s-a stins în noaptea de 2 spre 3 aprilie, pe patul se spital unde era internată în stare gravă.

Cauza morții artistei Gabi Luncă

Gabi Luncă a murit la spital, pe secția de Terapie Intensivă unde era intubată. Artista a ajuns în stare gravă pe mâna medicilor, după ce s-a infectat cu coronavirus. Din cauza complicațiilor, interpreta de muzică lăutărească s-a stins din viață.

Artista a stat două săptămâni în spital, timp în care medicii au făcut tot posibilul să o salveze. Fusese diagnosticată cu coronavirus pe 8 martie, dar nu a rămas internată la Spitalul Matei Balș pentru că se simțea bine și a decis să urmeze tratament la domiciliu.

Din păcate, starea ei de sănătate s-a agravat considerabil, iar familia a dus-o de urgență la spital. Gabi Luncă a fost internată la Spitalul Județean Ilfov cu probleme respiratorii mari. A fost intubată, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă, a survenit decesul.

Gabi Luncă avea 83 de ani și o carieră impresionantă în spate. Una dintre fiicele ei a anunțat decesul pe rețelele de socializare.

După 23 ani, din nou împreună! Cântă împreuna Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem…, a scris Rebeca Onoriu pe Facebook.

Trei mari artiști răpuși de COVID-19

În doar două săptămâni, românii au pierdut trei mari artiști ai muzicii. Din păcate, toți trei s-au stins fulgerător, ajungând într-o stare gravă din cauza infecției cu coronavirus. Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă. Catanga a făcut stop cardio respirator, iar la spital medicii au constatat că era infectată cu coronavirus.

Nelu Ploieșteanu mai fusese internat o dată pentru probleme de respirație, și a plecat acasă pe semnătură. Când starea lui s-a agravat, maestrul s-a întors la spital, dar plămânii lui erau afectați în proporție de 70%. S-a stins pe patul de spital și a lăsat un gol imens în familia lui și în viața celor care l-au cunoscut și apreciat.

La fel și Gabi Luncă și Cornelia Catanga, au lăsat îndurerate două familii și o Românie întreagă. Nu e cineva care să nu le fi văzut, auzit măcar o dată cântând. S-au mutat la Cer și probabil le vor mai cânta îngerilor.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com