Cauza morții marelui actor Ion Dichiseanu. Era spitalizat de 3 luni

Ion Dichiseanu s-a stins din viață după trei luni de chin. Marele actor în vârstă de 87 de ani era internat la Spitalul Floreasca din Capitală. O bacterie periculoasă i-a atacat organismul. Multă vreme a fost suspect de cancer, dar, de fapt, cauza înrăutățirii grave a stării sale de sănătate, era cu totul alta.

Cauza morții lui Ion Dichiseanu

Actorul a fost chinuit de o bacterie periculoasă care l-a ținut în spital trei luni de zile. Familia lui Ion Dichiseanu era optimistă și îl aștepta acasă. Fiica marelui actor, Ioana Dichiseanu, spunea în urmă cu o săptămână, că tatăl ei se simte mai bine, dar că recuperarea va mai dura. Ion Dichiseanu avea probleme și cu inima și plămânii.

„Tata e mai bine, din fericire, medicii de la Spitalul Floreasca au identificat bacteria care i-a provocat atâtea probleme și, acum, a scăpat de ea. Dar va mai dura recuperarea, nu știm exact cât, el având și alte probleme, cu tensiunea, cu inima, iar acestea au afectat și plămânii. Tata, ultima oară când am vorbit cu el, mi-a spus că vrea să vină cât mai repede acasă”, spunea Ioana Dichiseanu pentru Fanatik.

În iarnă, actorul a fost diagnosticat greșit la o clinică privată din Capitală, unde i s-a spus că are cancer. Ulterior a ajuns la Spitalul Floreasca, unde medicii au descoperit că are o bacterie periculoasă și au reușit să-l scape pe actor de aceasta.

Cel mai probabil, faptul că i-a fost pus un diagnostic greșit a îngreunat vindecarea sa de boala reală pe care o avea.

Ioana Dichiseanu s-a consumat enorm în toată această perioadă, a ținut legătura cu medicii și s-a rugat să se întâmple o minune pentru tatăl ei.

„În fiecare zi sun, cred că bietul personal medical de acolo s-a săturat să îmi audă vocea, să spun că sunt eu și cum se mai simte tata. Sunt zile bune, zile mai puțin bune, dar important este că e într-o stare stabilă și ne rugăm la Dumnezeu ca recuperarea să fie cât mai rapidă”, declara Ioana Dichiseanu la Antena 3.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com