CAZ ȘOCANT ÎN GERMANIA! OTRAVĂ A FOST GĂSITĂ ÎN BĂUTURILE VÂNDUTE ÎN DOUĂ SUPERMARKETURI DIN MUNCHEN

Un caz surprinzător a fost descoperit în Germania. Pe rafturile unor supermarketuri au fost descoperite sticle de băutură ce conțineau o substanță letală. Din fericire, cei care au cumpărat din aceste locuri au ingerat doar o cantitate mică.

Poliţia germană a anunţat marţi lansarea unei anchete după ce sticle cu băuturi conţinând o substanţă toxică mortală au fost găsite în două supermarketuri din Munchen, sud-estul Germaniei. Otrava a fost descoperită în două locuri și semnalizată în patru incidente separate. 

În trei din cele patru cazuri clienţii au consumat mici cantităţi de lichid toxic, a precizat poliţia, potrivit stiridiaspora.ro. Din fericire, cantitatea mică de substanță nu a fost letală pentru clienți, însă aceștia au fost expuși pericolului de a-și pierde viața.

Clienții au avut nevoie de îngrijiri medicale

Două femei, cu vârste de 34 de ani şi 42 de ani, au primit asistenţă medicală imediată după ce au consumat băuturile. Iar o a treia femeie, în vârstă de 48 de ani, a prezentat simptome precum ameţeli şi greaţă, însă nu a solicitat îngrijiri medicale.

Polițiștii care au demarat cercetările în acest caz au mai descoperit o a patra sticlă ce conţinea substanţa toxică și care nu fusese încă vândută.

Un purtător de cuvânt al poliţiei germane a declarat că este improbabil să fie vorba despre un caz de şantaj, întrucât cele două supermarketuri nu au primit ”nicio cerere” până în prezent. Supermarketurile respective au sfătuit cumpărătorii să dea dovadă de vigilenţă în cazul oricărui miros neobişnuit al băuturilor respective şi să le informeze dacă substanţa este suspectă în vreun fel.

În acest caz autoritățile continuă cercetările pe a stabili cu exactitate cum otrava a ajuns în băuturi și cine este responsabil pentru acest lucru, care putea să genereze numeroase victime.

Sursa:p cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com