Caz șocant! O infirmieră, arestată pentru de uciderea unor noi-născuți

O infirmieră din Marea Britanie a fost arestată a doua oară de oamenii legii după ce a ucis opt noi-născuți și ar mai fi avut alte zece tentative de omor. După ce și-a ispășit  un an pedeapsa, femeia în vârstă de 30 de ani a fost eliberată anul trecut. Dar, oamenii legii au revenit asupra cazului. 

O infirmieră a ucis opt bebeluși

O femeie în vârstă de 30 de ani, infirmieră, a fost arestată pentru o faptă incredibilă. A ucis opt noi-născuți și a mai avut alte zece tentative de omor. Femeia a fost eliberată în anul 2019 din închisoare după ce și-a ispășit pedeapsa timp de 12 luni. Dar, iată că după eliberare, oamenii legii au revenit asupra cazului și i-au pus cătușele pe mâini pentru a doua oară, informează spynews.ro.

„Parchetul a autorizat poliţia din Cheshire să o pună sub acuzaţie pentru crimă pe o angajată din sistemul medical, în cadrul unei anchete în curs de desfăşurare asupra unui număr de decese în rândul nou-născuţilor de la secţia de neonatologie a spitalului din Chester”, se precizează în comunicat.

Crimele le-a făcut în perioada 2015-2016

Este vorba despre Lucie Bety, în vârstă de 30 de ani,  care a lucrat ca asistentă medicală, în cadrul spitalul din Chester, în vestul Angliei. Crimele odioase, dar și tentativele le-a săvârșit în perioada iunie 2015 și iunie 2016.  Într-un interviu din 2013 cu Chester și District Standard, Lucie a spus că îngrijește copiii care necesită diferite niveluri de sprijin.

Lucie a devenit asistentă medicală după ce, timp de trei ani, a făcut practică, în perioada studenției. În anul 2011 a reușit să obțină și postul de infirmieră pentru copiii de la Universitatea din Chester, în anul 2011.

Infirmieră, acuzată de uciderea a opt bebeluși. Femeia a fost recent eliberată din închisoare

O altă infirmieră și-a ucis proprii copii

Cazu menționat anterior nu este singurul. O infirmieră din Italia, în vârstă de 48 de ani, a luat  o injecție de la  spitalul unde muncea  și și-a injectat cei doi copii, Nissen și Vivien, de 7 și 9 ani, cu potasiu. Infiermiera s-a sincis și ea după ce a comis crima. Cele trei cadavre au fost găsite de soț

Infirmiera a lăsat o scrisoare

Totul a fost premeditat. Mama celor doi înainte de a comite tragedia a lăsat o scrisoare în care a precizat ce a determinat-o să facă asta. Nu mai suportat greutățile vieții, după ce își pierduse tatăl și fratele în accidente de stradă.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com