Caz șocant! S-au născut din aceeași mamă în aceeași zi, dar nu sunt gemene. Cum e posibil

Caz șocant! S-au născut din aceeași mamă în aceeași zi, dar nu sunt gemene. Așa ceva este o raritate. Explicația medicilor.

a

Un cuplu din Australia a avut parte de o mare surpriză. Kate (37 de ani) şi Peter Hill (41 de ani) sunt bucuroşi că au adus pe lume două fetiţe cu totul şi cu totul speciale. Mama a rămas însărcinată, practic, de două ori pe parcursul a numai zece zile.

În 2006, Kate a fost diagnosticată cu sindrom ovarian polichistic. Din accest motiv a fost nevoită să facă tatamente hormonale pentru a rămâne însărcinată. Astfel, minunea s-a întâmplat. Femeia a rămas gravidă. Și nu așa oricum. Femeia a mai rămas gravidă încă o dată la 10 zile după ce rămăsese prima oară gravidă. Chiar dacă pare o situație încurcată și de necrezut, este 100% adevărat.

Așa ceva se întâmplă extrem de rar. Astfeș, până la momentul actual se cunosc doar 10 cazuri pe toată planeta, potrivit înreistrărilor medicale oficiale. Kate le-a adus pe lume pe micuţele Charlotte şi Olivia.

Caz șocant! S-au născut din aceeași mamă în aceeași zi, dar nu sunt gemene. Cum e posibil

Fiecare s-a născut cu propria placentă. Mama le-a adus pe lume pe cale naturală, deși era programamtă la cezariană. Interesant a fost faptul că prima oară a ieșit Olivia, fetița care a fost concepută cu 10 zile mai târziu.

Soții nu își pot explica minunea pentru că, conform spuselor lui Kate, cei doi au avut un singur contact sexual iar în urma acestuia a rezultat prima lor fiică, Charlotte. Singura explicație pe care au găsit-o ar fi că un ”înnotăror” a rezistat timp de zece zile și a astfel a reușit să o conceapă pe cea de-a doua lor fiică, Olivia.

În mod normal, femeile nu mai au ovulație după ce rămân însărcinate. Kate a continuat să aibă, iar astfel a rămas gravidă pentru a doua oară. După nașterea fetițelor, care au fost perfect sănătoase, medicii au constatat că au mărimi și greutăți diferite. Sângele lor era diferit, iar fiecare a avut fiecare altă dezvoltare în uter.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com