Cazul Margherita. Se ştie rezultatul Drug Test! Ce vor spune Clejanii acum? Alertă

Într-o nouă abordare a cazului Margherita de la Clejani, Dan Capatos s-a supus unui Drug Test în emisiunea „Xtra Night Show”, pe care o prezintă la Antena 1.

În prezenţa unui poliţist, Capatos a fost testat antidrog cu unul dintre aparatele folosite şi de Poliția Română.

Astfel, jurnalistul a dorit să ofere o nouă abordare cu privire la controversele din celebrul caz Margherita de la Clejani.

„Vreau să începem acest experiment. Mă voi supune acestui test pentru că sunt, cumva, emblematic pentru ce vorbeam în serile trecute.

Sunt un pacient care, din cauza afecţiunilor generate de acest program extrem – de 13 ani nu reuşesc să dorm decât de la 5.00.

Am dezvoltat multe de afecţiuni printre care o hipertensiune cu pusee mari, care au ajuns până pe la 23 cu 17, adică în pragul uşii Sfântului Petru, şi cu o cefalee tensională.

Din acest motiv iau 7-8 medicamente zilnic. Am ales să vă şi spun medicamentele pentru că demersul este să demonstrăm că nu orice om care suferă de afecţiuni normale – stres, oboseală – şi care se tratează pentru aşa ceva nu devine automat duşmanul Poliţiei.

Până la urmă, ofiţerii de poliţie încearcă să îi depisteze pe cei care fac abuz de medicamente – noul drog la modă – sau consumul de droguri clasice.

Pe lângă un 0,25 de Xanax prescris, mai iau pentru tensiune Prestarium, Tertensif, Betaloc Zok, Tenaxum, Aspenter şi, pentru alergie permanentă, Symphoral.

Eu am, în fiecare moment, aceste substanţe în corp. Aparatul nu scoate în evidenţă decât abuzul de medicamente sau aşa ar trebui.

Dacă ai o afecțiune incompatibilă cu condusul, normal că atunci medicul anunţă Poliţia Rutieră și îţi suspendă permisul”, a spus Dan Capatos.

La puţin timp după ce Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident rutier, presa tabloidă a speculat că aceasta ar fi consumat droguri.

Familia artistei a replicat că nu se pune problema consumului de substanţe interzise, în ciuda rezultatelor Drug Testului pe care i l-au făcut atunci poliţiştii.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com