Cazul mezzosopranei Maria Nicoară. Declarațiile șocante ale apropiaților artistei „Nu este niciun accident, mi-a spus că soțul ei, Codrin Nicoară, este foarte violent”

Informații noi în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Colegii artistei susțin că soțul acesteia era foarte violent, iar soprana a fost văzută de multe ori vânătă pe corp. Totodată, anchetatorii confirmă această ipoteză.

a

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară agresată fizic de soțul ei

Conform Bzi.ro, apropiații artistei au precizat că aceasta ar fi fost văzută de multe ori cu vânătăi pe corp la spectacole. De asemenea, prietenii sopranei sunt de părere că nu ar fi fost vorba de niciun accident, aceasta fiind agresată sau împinsă pe scări de soțul ei, Codrin Nicoară.

Una dintre colegele sopranei a povestiti că a observat de mai multe ori că aceasta avea vânătăi pe corp, ba mai mult, mezzosoprana i-ar fi spus că soțul ei este un om violent.

„Da, am văzut vânătăi pe corpul Mariei. Pe mâini și pe picioare. Nu mi-a spus clar că a bătut-o Nicoară, dar mi-a spus că era foarte violent…Jur că mi-a spus asta…Nu vorbea mereu despre ce i se întâmplă. Mi-a spus de divorț și am sfătuit-o să pună punct…”, a spus una dintre colegele Mariei Macsim Nicoară.

Artista ar fi vrut să-și părăsească soțul

Familia mezzosopranei a declarat că aceasta și-a cheltuit toate economiile pe casa în care locuia împreună cu Codrin Nicoară, în Aroneanu. Însă nu a reușit să se bucure prea mult de această realizare, deoarece relația dintre cei doi a început să se răcească iar bărbatul a devenit agresiv.

Potrivit apropiaților, artista ar fi dorit să-și părăsească soțul, dar îi era teamă de cum va reacționa acesta.

„Ea se temea să o ia de la capăt, să renunțe la tot. Ea a făcut foarte multe lucruri în casă, din banii ei. A mai trecut o dată printr-o relație din care a plecat cu mâinile în buzunar. Nu voia să se întâmple asta din nou și de aceea a ținut să rămână lângă Nicoară”, a precizat aceeași colegă.

Sursele din cadrul anchetei au confirmat faptul că bărbatul era agresiv cu soția sa, după ce aceștia au stabilit două episoade de violență între cei doi soți, dar nu în noaptea în care artista a fost rănită.

Anchetatorii au ajuns la concluzia că soprana a suferit leziuni grave după ce a căzut pe scările din propria casă. Momentan nu se poate spune dacă soțul ei a împins-o sau nu pe scări, iar singura care ar putea clarifica acest lucru este artista.

Mezzosoprana a fost ținută opt ore în pat de către soțul ei

Soprana Maria Nicoară se află internată la spitalul de Neurochirugie din Iași, fiind în comă de gradul 2 după ce în urmă cu aproximativ o lună aceasta a ajuns în stare gravă la spital.

Întreaga povestea a avut loc pe 9 mai, când soțul artistei, Codrin Nicoară o găsește pe aceasta căzută la capătul scărilor interioare din vila în care cei doi locuiau.

Bărbatul în loc să sune la 112, acesta și-a dus soția în pat unde a ținut-o timp de opt ore, după care a sunat-o pe mama lui, care este fost medic și aceasta a sunat la ambulanță, văzând că artista se află în stare gravă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com