AD

ACTUALITATE

Ce a apărut scris pe gardul vilei în care încă stă Traian Băsescu: “Petrov”

todayaprilie 2, 2022 7

Background
share close
AD
AD

Gardul vilei de protocol a lui Traian Băsescu a fost vandalizat vineri. Ce a apărut scris cu vopsea roșie.

Cel care a scris mesajul este Marian Căpățână. Acesta a mers vineri la vila de protocol a RAAPPS pe care Traian Băsescu urmează să o evacueze după decizia instanței supreme de colaborator al fostei securități, sub numele conspirativ „Petrov”.

Ce a apărut scris pe gardul vilei în care încă stă Traian Băsescu: “Petrov”

„Petrov, achită-ți datoriile”, este mesajul apărut pe gardul vilei în care încă locuiește familia Băsescu.

Iar Căpățână susține că din cauza lui Traian și Mircea Băsescu a făcut doi ani de închisoare.

„Acest individ Petrov trebuie să își plătescă datoriile”, le-a declarat Căpâțănă jurnaliștilor aflați la vila lui Băsescu, potrivit imaginilor difuzate de Antena 3.

„În anul 2008 am intrat în politică. În 2009, puteţi întreba pe toată lumea din judeţul Olt, inclusiv pe Ponta şi pe Şova, m-am implicat total în a câștiga Traian Băsescu președinția din 2009.”, a declarat Marian Căpățână.

„Mi-a dat mie 600.000 de euro, eu i-am dus la Mircea Băsescu, Mircea Băsescu a plecat cu mine la Cotroceni. I-am dus lui Traian Băsescu 300.000 de euro. 200.000 de euro i-a depus Mircea Băsescu la BCR în Constanța, și acolo, ca să îmi facă mie un gest Mircea Băsescu, mi-a dat 100.000 de euro”, a declarat Căpățână.

Căpățână: „Vreau să învăț să fac graffiti”

Întrebat de ce a vandalizat gardul vilei din Primăverii, Căpățână a răspuns ironic.

„Vreau să învăț să fac graffiti și o să urmeze și alte persoane cărora să le fac graffiti. După 32 de ani de așa-zisă democrație și capitalism sălbătic au ajuns pensionarii din România să aibă facturile la utilități mai mari decât pensia. Prima datorie pe care o are acest individ este să le explice celor 5 milioane de români care au plecat în pribegie în afară de ce a îngăduit acest lucru, distrugând capitalul românesc”.

Poliția Capitalei a anunțat că Secția 1 Poliție face cercetări în acest caz pentru infracțiunea de distrugere, „urmând a fi dispuse măsuri legale”.

Sursa: https://redactia.ro/

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com