Ce a decis Moroșanu, după ce a Sergiu a vândut casa cumpărată din donații

Toată lumea și-l amintește pe Sergiu, bărbatul care a mers pe cal până la maternitate, pentru a-și vedea soția și copilul nou-născut. Celebrul sportiv Cătălin Moroșanu s-a mobilizat atunci și a făcut tot ce a putut pentru a strânge bani din donații, astfel încât să-i cumpere o casă cu tot ce are nevoie, unde Sergiu să stea alături de familia sa. Călărețul a vândut acum casa primită, iar Moro a reacționat furios la auzul acestei vești.

a

Cătălin Moroșanu, dezamăgit de Sergiu

Cătălin Moroșanu a făcut o faptă bună atunci când s-a implicat în cazul lui Sergiu, tânărul tătic care a mers pe cal, în plină pandemie, pentru a-și vedea copilul nou-născut. A apelat la ajutorul oamenilor, care au donat pentru a-i achiziționa acestuia o casă, unde să locuiască cu toată familia sa.

La scurt timp, Cătălin Moroșanu a plecat la Survivor și tot atunci, Sergiu a vândut casa cumpărată din donații. Toți oamenii au fost nemulțumiți când au auzit această veste și la fel a reacțioant și Moro acum, când s-a întors din Dominicană și a aflat la ce gest a recurs Sergiu.

Sportivul consideră că a fost un gest extrem de urât, care îi sfidează pe cei care au donat din puținul lor pentru a-i îndeplini visul lui Sergiu. Moro a declarat că nu înțelege cum de a putut vinde casa, având în vedere că i-a pus o clauză în contract, prin care a stabilit că cinci ani nu poate vinde casa fără acordul lui.

Cătălin va merge la Sergiu să îl tragă la răspundere pentru ceea ce a făcut. Sportivului îi este milă de copii, pentru că aveam un viitor mai bun în zona în care locuiau, iar acum s-au întors în sărăcie.

“L-am luat dintr-o mahala, nu avea gaze, curent. Nu avea nimic. Stătea într-un bordei, era acoperit cu covoare. Nici măcar nu era făcut din chirpici. Nu avea nimic.

Şi i-am luat o casă cu internet, proprietarul i-a lăsat tot, toată mobilă. Avea şi baie, avea tot. Avea şi în spate o bucată de teren unde putea să priponească şi calul. I-am dat tot.

Sunt dezamăgit, dar asta nu înseamnă că nu vom mai ajuta alţi oameni. Mi-e milă de copiii lui. Poate copiii aveau şansa să crească într-un mediu mai bun, să se ducă la şcoală. Acolo, în mahalaua aia, la ce şcoală să se ducă? Cine îi primeşte? Copiii ăia ce educaţie vor avea?”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Sergiu a cumpărat altă casă

Întrebat de ce a vândut casa de la Moro, Sergiu a declarat că a cumpărat o casă mai ieftină, pentru că nu se descurca deloc cu întreținerea celei primite din donații. Astfel, a cumpărat o locuință mai ieftină, în altă zonă, iar cu restul de bani și-a ajutat frații care au o situație materială la fel de precară.

„Eu sunt la muncă acum, lucrez la Cotnari, la vie. Am vândut casa pe care am primit-o iniţial, pentru că nu mă mai puteam descurca acolo. Am dat-o cu aceeaşi sumă cu care am luat-o, 37.000 de euro. Cu banii, mi-am luat o altă casă, pe Cicoarei, şi mi-am ajutat şi fraţii cu restul de bani. Pe casa aceasta am dat peste 20.000 de euro, am acte pe teren, pe tot. Eu nu mă puteam descurca acolo unde eram iniţial”, a spus Sergiu Ciobotariu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com