Ce a găsit Andreea Bănică în legumele de la supermarket. Vedeta a rămas șocată: ”Ne otrăvesc”

Nu toate legumele de la supermarket sunt ceea ce par a fi. Iar asta a demonstrat-o chiar Andreea Bănică. Vedeta a rămas șocată de ce a putut să afle după o serie de cumpărături. Aceasta a decis să împărtășească totul cu urmăritorii, pe contul personal de socializare.

a

Andreea Bănică, șocată de ce a putut să găsească în legumele de la supermarket

Și totuși cât de periculoase pot fi legumele de la supermarket? Andreea Bănică a făcut un test care îi va pune pe mulți pe gânduri. Artista a fost de-a dreptul revoltată de ce a putut să găsească în niște produse care de altfel trebuie să fie sănătoase, dar și proaspete.

Andreea Bănică a mers într-o piață și a achiziționat mai multe legume. Aceasta a preferat să meargă în piață, neavând atât de multă încredere în legumele de la supermarket. Ce a descoperit însă a luat-o complet prin surprindere. Înainte să le gătească, aceasta a făcut un mic test.

Vorbim despre un aparat care testează nivelul de nitrați din legume. Astfel, conform rezultatelor, ridichile aveau un nivel cu mult mai ridicat decât cel normal. Iar acestea nu au fost singurele legume pe care vedeta le-a testat. Rezultatele însă au fost complet diferite.

Andreea Bănică: ”Vedeți cum ne otrăvesc?”

În urma celor văzute, Andreea Bănică a ajuns la concluzia că oamenii ajung să fie otrăviți. Deși consideră că achiziționează legume proaspete, care au beneficii pentru organism, în realitate, aceștia ajung să consume unele substanțe fără ca măcar să știe de existența lor.

”Eu leșin efectiv! Mai sunt și șchioapă, otrăvită nu mai zic! Doamne sfinte! Gluma, gluma, însă voi vedeți cum ne otrăvesc?…ce credeți? Am luat ridiciile din piață….”, a scris Andreea Bănică pe contul personal de Instagram, revoltată de ceea ce a putut să găsească.

În timp ce leguma a picat test de nitrați însă, avem și o veste bună din partea artistei. Roșiile au avut un nivel de nitrați mult mai scăzut decât cel normal. Asta a impresionat-o cât de cât pe artistă. ”Un fruct bun, legume, ce o fi. În testerul de nitrați este la legume. A trecut testul!”, a mai scris artista.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com