Ce a găsit Andreea Mantea în geanta Biancăi Drăgușanu. Blonda a luat foc!

Ce a găsit Andreea Mantea în geanta Biancăi Drăgușanu? Blonda a trecut printr-un moment extrem de penibil, care nu a trecut neobservat de fani.

Andreea Mantea a pășit în casa Biancăi Drăgușanu, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D. Blonda și-a prezentat casa, dar și garderoba, dar a fost pusă într-o situație mai mult decât penibilă.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Alex Bodi și a recunoscut pentru prima dată că a fost lovită. După un interviu emoționant, Andreea Mantea a controbăit prin toată casa Biancăi.

Ce a găsit Andreea Mantea în geanta Biancăi Drăgușanu

Fosta iubită a lui Alex Bodi și-a prezentat garderoba, dar și zecile de genți pe care le deține. Bianca are numai poșete de firmă, pe care a plătit sume fabuloase.

În timp ce le prezenta, Andreea a umblat într-una dintre ele și surpriză! A găsit un plic cu… tămâie, după cum a presupus bruneta. Vizibil iritată, Bianca Drăgușanu a luat foc.

Andreea Mantea: ”Mamă, are tămâie la ea în geantă, măi. Uite, mă, uite!”
Bianca Drăgușanu: „Lasă-l aici. „
Andreea Mantea: ”E tămâie. Ca să te protejeze. Taci mă, că e bine, că și eu am! Îți arăt acum.”
Bianca Drăgușanu: ”Dar nu te uiți în geantă și arăți pe cameră, serios acum.„
Andreea Mantea: ”Păi, dar e de bine. Eu te laud, eu te laud.”

Momentul a devenit viral pe toate rețelele de socializare, iar oamenii au comentat imediat, precizând că nu este vorba nicidecum de tămâie, ci despre substanțe interzise.

Bianca Drăgușanu, “vizitată” de mascați

Acesta fost dialogul scurt și acid dintre cele două, moment în care Bianca Drăgușanu i-a smuls geanta din mână și a așezat-o la loc.

În aceeași ediție, Andreea Mantea i-a pregătit Biancăi un test de foc. Aceasta a ascuns prin casă obiecte de valoare, ca mai apoi blondina să fie vizitată de mascați, fiind suspectă că deține bijuterii în valoare de 10.000 de euro. Bineînțeles, totul a fost o farsă pe care Bianca nu o va uita prea curând.

Puteți urmări întreg momentul în videoclipul de mai jos:

Sursa: stiriromania.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com