Ce a pățit această asistentă, după ce și-a lăsat bikinii la vedere prin combinezon. Reacția pacienților

O asistentă și-a șocat colegii și pacienții la ultima sa vizită în saloane. Imaginea cu aceasta într-un combinezon și cu lenjeria la vedere a făcut încojurul internetului. Cum au reacționați cei internați în spital atunci când au văzut-o?

a

O asistentă și-a făcut apariția într-un  combinezon transparent și cu bikinii la vedere

O asistentă medicală și-a câștigat admirația multor bărbați internați în spitalul în care lucrează. Deși vizita cadrelor medicale nu este chiar un motiv extrem de fericit pentru pacienții care așteaptă clipă de clipă să se facă bine și să se reîntoarcă la casele lor, ultima vizită nonconformistă primită recent de unii i-au făcut să-și schimbe părerea.

O asistentă din Rusia s-a prezentat la muncă într-un combinezon transparent și cu bikinii la vedere
O asistentă din Rusia s-a prezentat la muncă într-un combinezon transparent și cu bikinii la vedere

O asistentă dintr-un spital din Rusia a fost mustrată de șefii săi pentru că a apărut bikinii la vedere atunci când a intrat în salonul bolnavilor.  Tânăra era îmbrăcată doar într-un combinezon transparent, conform newstula.ru. Cu toate astea, fotografia cu aceasta a devenit virală și și-a câștigat faima atât pe internet, cât și în câteva din saloanele instituției unde lucrează. Femeia a susținut că a renunțat la hainele de dedesubt pentru că: „echipamentul sanitar de protecție pur și simplu mă sufocă.”

Ce reacție au avut pacienți?

Ziarul Rossiiskaya Gazeta a notat că asistenta lucrează cu pacienții infectați cu COVID-19 în zona roșie a spitalului raional din Tula, aflat la 200 de kilometri sud de capitala Moscova. “Bărbații din secție nu aveau nimic împotriva ținutei asistentei”, a scris sursa citată. Conducerea spitalului a luat măsuri disciplinare sub forma unei mustrări” împotriva asistentei “pentru încălcarea codului vestimentar”.

La polul opus se află medicul Anastasia Vasilieva care acuză spitalul că materialele sanitare de protecție din imagine sunt de proastă calitate. “Un combinezon anticoronavirus nu trebuie să fie transparent, ci trebuie să aibă o țesătură complet diferită. Acela părea ceva făcut dintr-un plastic de proastă calitate.”

Sursa: playtech.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com