Ce a pățit Anca Pandrea la mormântul lui Iurie Darie. Nu mai fusese de doi ani

Anca Pandrea nu poate trece peste durerea pierderii lui Iurie Darie. Ea și Iurie Darie s-au iubit mult și au fost alături la bine și la greu, o viață întreagă. Așa se face că de când actrița s-a îmbolnăvit, actrița a suferit enorm că nu a mai putut ajunge la mormântului soțului ei. Peste toate a mai fost și pandemia, care ne-a ținut pe toți în casă, iar Anca Pandrea a avut motiv dublu să se simtă tristă și singură.

Ce a pățit Anca Pandrea la mormântul lui Iurie Darie

Cu ajutorul unei prietene, actrița a ajuns, după doi ani de absență, la mormântul soțului ei. S-a bucurat enorm că a putut să viziteze locul în care Iurie Darie își duce somnul etern.

Acolo a avut loc un incident care se putea încheia tragic. Anca Pandrea s-a dezechilibrat și a căzut cu capul pe mormântul soțului ei. Prezența de spirit a făcut ca actrița să-și pună mâna sub cap și să nu se întâmple o nenorocire.

Anca Pandrea crede că acesta a fost un semn din partea soțului ei iubit.

A fost un moment ciudat, nici nu știu cum să-l descriu. De emoție că am ajuns la el, după doi ani, nu am mai fost atentă. M-am întors cu spatele și m-am agățat de trapa aia și am căzut cu capul pe mormântul de marmură. Noroc că mi-am pus mâna la cap la timp, că am căzut cu capul chiar pe colțul de la marmură. Puteam să-mi sparg capul sau să rămân acolo, a declarat Anca Pandrea la Exclusiv VIP.

Actrița se confruntă cu mai multe probleme de sănătate care o împiedică să aibă activitățile de altă dată. Se rezumă la cât poate acum și mintea îi stă permanent la soțul ei.

Anca și Iurie Darie s-au iubit timp de 26 de ani. Ei nu au fost căsătoriți și nu au avut copii, dar Anca Pandrea a spus mereu că el este sufletul ei pereche.

Iurie Darie s-a stins din viață în noaptea de 8 spre 9 noiembrie 2012, după o lungă suferință. I-a fost alături, până în ultimul moment, iubita lui, Anca Pandrea.

Actorul este înmormântat în Cimitirul Sfânta Vineri din Capitală.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com