Ce a pățit o casieriță de la un supermarket în care nu se dă rest. Un client s-a răzbunat pentru că se “fură” la casă

Ce a pățit o casieriță de la un supermarket în care nu se dă rest. Un client s-a răzbunat pentru că se “fură” la casă.

a

Nemulțumit că prețul afișat la raft diferă de cel de pe bon la multe produse, dar și pe faptul că nu primește restul, un clujean a decis să se răzbune pe angajata supermarketului.

Ce a pățit o casieriță de la un supermarket care nu dă rest
Clujeanul s-a plâns de faptul că la magazinul Profi pe care îl frecventează se fură la casă, așa că a decis să se răzbune. A făcut cumpărături și a vrut să plătească cu monede de 1 ban. S-a izbit însă de refuzul casieriței.

“La magazinul Profi, de pe strada Bogdan Petriceicu Hasdeu, din Cluj-Napoca, se fură la casele de marcat și nu se dă rest. Eu am pățit de doua ori și nu numai eu am pățit asta.

În această seară, am fost și am cumpărat de vreo 30 de lei și i-am dat bani mărunți. Doamna a refuzat să îmi ia monedele de 1 ban pe motiv că ei nu iau monede de 1 ban la magazine”, a relatat clujeanul, potrivit stiridecluj.ro.

Un client s-a răzbunat pentru că se “fură” la casă
Acesta cere totodată autorităților să intervină deoarece există diferențe mari între prețurile de la raft și cele de la casa de marcat.

Un alt clujean a observat că prețul produselor poate fi chiar și de trei ori mai mare pe bon decât cel afișat la raft. A cumpărat o pungă de jeleuri cu 2,70 lei, dar când a ajuns la casă a avut un adevărat șoc. A trebuit să plătească 8,45 lei.

Nervos, clujeanul a făcut reclamație și a postat totul pe rețelele de socializare.: „Nu vă e rușține să furați? Dacă eu fur 4 lei, chemați poliția și mă arestați, nu?”. Bărbatul și-a primit în cele din urmă banii înapoi.

La rândul lor, supermarketurile se apără si spun că prețurile cresc prea repede si nu pot fi modificate zilnic valorile de la raft.

Clienții sunt cei care su de pierdut, chiar daca vorbim despre sume mici. Nu toată lumea verifica bonul, dar mai nou sesizările s-au înmulțit pentru ca prețurile s-au dublat în multe cazuri, iar consumatorii sunt mai atenți la buget. Deși ar trebui, Protecția Consumatorilor rareori intervine și aplică amenzi.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com