CE A PĂȚIT O FEMEIE ÎN BUCUREȘTI, DUPĂ CE ȘI-A DAT MASCA JOS PENTRU A FUMA O ȚIGARĂ. „LA PRIMUL FUM, PRIMUL CLAXON”

Pandemia de coronavirus ne obligă să purtăm masca și atunci când mergem pe stradă, din cauza numărului mare de infectări din ultima perioadă, dar și pentru a evita răspândirea virusului. O femeie din București a simțit pe propria piele că fețele acoperite de măști nu mai au același impact ca odinioară, iar atunci când și-a aprins o țigară, a avut parte de o experiență „inedită”.

O femeie din București a decis să se deplaseze pe jos către destinația dorită, pentru a evita aglomerația, dar și nebunia legată de locurile de parcare.

Pentru că o plimbare pe jos este mereu relaxantă, indiferent de context, aceasta a decis să-și aprindă și o țigară, în drum spre destinație. Pentru a-și aprinde țigara, logic, și-a dat masca jos, doar că ce a urmat mai apoi a surprins-o total.

Ce se întâmplă în București, dacă ești femeie și îți dai masca jos, pentru a fuma o țigară

Impresionați de un chin fără mască, ale cărui trăsături le puteai vedea lejer, mai mulți participanți la trafic au început să reacționeze, potrivit b365.ro.

„Prima jumătate de kilometru, ca orice jumătate de kilometru prin zonă centrală de București: semafoare, pietoni, mașini. Intru pe o străduță cvasi-pustie și îmi aduc aminte că mi-e dor de o „golănie” de dinainte de „Apocalipsa COVID”: să fumez o țigară pe stradă. Așadar, îmi aduc aminte că am voie să fumez fără mască (merci!), dau masca jos și aprin o țigară. Ghici ce? La primul fum, primul claxon. Un livrator la volan chiuie și strigă:

– Hai că ești miștooo, să ai o zi bună!

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

– Ești frumoasă, frumoaso!  Cafea vrei?

Avea numai jumătate din vârsta mea, motiv suficient să vreau cafea, doar că n-aveam timp :-). Până să îmi termin țigara la șosea, am mai avut parte de încă trei claxoane și de-o carte de vizită aruncată pe geam de un tip care oprise la un semaforul pe lângă care treceam. Instalator, păstrez, nu se știe când trebuie” a spus femeia.

Întreaga poveste poate fi citită AICI.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com