Ce a pățit o femeie în sala de nașteri. Acuzații grave la adresa medicilor: ”Data viitoare să naști acasă cu bărbatul tău, că el te-a început, el să te termine”

Iuliana, o mamă de 28 de ani din Iași, a avut parte de momente halucinante înainte de a-ș aduce copilul pe lume. Tânăra a descris momentele îngrozitoare prin care a trecut când a adus pe lume cel de-al treilea copil la Maternitatea Cuza Vodă.

a

Acuzații grave la adresa medicilor

Iuliana a născut pe 23 februarie 2022, însă spune că abia acum și-a găsit curajul și puterea să povestească ce a trăit la spital. Tânăra a avut parte de momente foarte grele, din cauza personalului medical, susține ea. Aceștia ar fi tratat-o urât pe Iuliana și i-ar fi adresat acesteia jigniri greu de imaginat.

Aveam niște dureri groaznice, m-au trimis în sala de naștere și îmi amintesc și acum cum mi s-au rupt membranele când eram în picioare în sala de nașteri. Nu mai puteam de durere și ei se uitau la mine și țipau să mă urc singură pe masa. Nimeni nu credea că mă doare atât de tare.

Medicii, asistentele și infirmierele se purtau îngrozitor și țipau la mine să nu mai urlu și să nu mai fac crize de isterie. Nimeni nu făcea absolut nimic, decât să îmi aducă tot felul de jigniri. Nu vă pot reda toate jignirile, dar pe asta nu am cum să o uit: ‘data viitoare să naști acasă cu bărbatul tău, că el te-a început, el să te termine’. Cred că era un medic care mi-a spus așa ceva”, a povestit Iuliana, pentru BZI.

Ce spun reprezentanții maternității

Reprezentanții maternității respective susțin că nu există niciun fel de plângere referitor la incidentul povestit de Iuliana. „În primul rând, evenimentul s-a întâmplat în urmă cu 5-6 luni. Orice mamă care are o problemă în cadrul maternității face o plângere în scris, iar noi nu avem așa ceva în acest caz. Lunar analizăm chestionarele de satisfacție a serviciilor primite de mame. Spitalul are angajați 3 psihologi pentru a veni în sprijinul acestora.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com