Ce a postat Ozana Oancea, actrița părăsită de Radu Dragomir pentru Dana Rogoz, după ce Dana a născut a doua oară

Vreme de 17 ani, regizorul Radu Dragomir (53 de ani) și actrița Ozana Oancea au format o familie, cei doi având și un copil, Barbu, astăzi în vârstă de 18 ani. Dragomir a divorțat însă de Ozana (51 de ani) și în 2012 s-a însurat cu o altă actriță, mai tânără, Dana Rogoz (34 de ani). Reacția acidă a Ozanei nu a întârziat să apară.

„E destinul lui  (n.r. Radu Dragomir) de acum incolo, e un om care si-a parasit familia pentru o extraoptiune. E problema lui, pana la urma, cum se impaca cu statutul lui de om care a plecat din casa catre o femeie foarte tanara! (…) Cred ca m-ar fi durut mult mai tare daca femeia pentru care a plecat el de langa noi ar fi fost cineva care sa-mi semene in vreun fel, cu care sa ma pot compara in vreun fel, din punct de vedere al varstei, al mediului… Dar el a plecat catre cu totul si cu totul altceva, deci mi se pare mai simplu de acceptat”, a declarat Ozana, acum câțiva ani, în Revista Tango.

La câteva zile după ce Dana Rogoz a născut al doilea copil pe care-l are cu Radu Dragomir, Ozana a postat un mesaj în care anunță că scoate la închiriat o casă aflată în centrul Capitalei. 

fara descriere

”Căsoiul ăsta caută (fix acum și-a găsit) să fie din nou locuit. Sau, mai bine zis, muncit. E mare (115 mp x 3 suprafață), are și curte cu gard cu verdeață, e surprinzător, generos- sunt spații multe, nu seamănă sus cu jos. Stă foarte-n mijloc de oraș. Caută conașă sau conaș (chiriaș). Informații complete serioase dispo mintenaș.”, a notat cu umor prima soție a lui Radu Dragomir. 

fara descriere

Sursa: radical.wowbiz.ro

Loading...

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !