Ce a răspuns o vedetă când a fost întrebată dacă a primit bani ca să se declare bolnav de COVID: „Alții au primit mai mult”

Coronavirusul îmbolnăvește mii de români zilnic, printre care și vedete. Încă de la debutul pandemiei, mulți au fost acuzați că au fost plătiți să spună că au COVID. 

a

Noul virus nu ocolește pe nimeni. Andreea Esca, Adelina Pestrițu, Gică Popescu, Andi Moiescu sau Virgil Ianțu sunt doar câteva vedete din showbiz-ul românesc care s-au confruntat cu noul virus. Toți au primit aceeași întrebare: “Câți bani au luat pentru a se declara bolnavi?”

Vedete diagnosticate cu COVID

Încă de la debutul pandemiei în țara noastră au apărut zvonuri potrivit cărora familiile persoanelor decedate de COVID ar fi primit bani, iar vestea s-a dus repede și în rândul persoanelor publice. Nu se știe sursa zvonurilor și nici nu s-a demonstrat că așa ceva ar fi adevărat, însă întrebările de acest gen nu au încetat să apară.

Virgil Ianțu a mărturisit recent că și el a fost testat pozitiv cu COVID și că a trecut cu bine peste această situație. Omul de televiziune, în vârstă de 49 de ani,  a relatat că a contractat o formă ușoară de COVID – 19, iar singurele simptome pe care le-a avut au fost pierderea gustului și a mirosului.

A făcut o formă ușoară a bolii, fără complicații, însă plămânii i-au fost afectați în proporție de 10%, după cum a mărturisit el.

„Am avut o stare neplăcută vreo patru zile. Acum sunt bine, nu m-am panicat. Am stat două săptămâni acasă, apoi am făcut și investigații, am plămânii afectați sub 10%. Nu au fost probleme. E trist că oamenii gândesc că am luat bani să promovez așa ceva. Oamenii mor, zilnic. Ei tot bani au primit? E un subiect ridicol, penibil”, a arătat Virgil Ianțu.

virgil iantu coronavirus

Câți bani a primit  să declare că are coronavirus

Când a fost întrebat Virgil Ianțu cu cât a fost plătit să spună că are COVID, acesta a dat un răspuns savuros: “Mie: 60 de lei. Dar alții au primit mai mult”.

S-a supărat când a văzut că oamenii nu cred în existența virusului și a fost dezamăgit de apariția unor astfel de zvonuri. Chiar și așa, Virgil Ianțu a declarat că nu pune la suflet acuzații false.

„Pe mine nu mă ating vorbele neadevărate. Nu mai suntem la teorii, suntem departe. Am răspuns ironic pe Internet că am luat 60 de lei”, a povestit Virgil Ianțu în cadrul unei emisiuni TV.

Sursa: stiriromania.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com