Ce a spus fiica lui Mihai Morar după ce a fost operată. Micuța l-a făcut pe medic să plângă

Fiica lui Mihai Morar a fost operată recent, iar prezentatorul a povestit cum l-a impresionat micuța pe medic. În vârstă de 3 ani, Roua a avut probleme mari de sănătate.

a

Mihai Morar a dezvăluit ce a pus fiica lui după ce a fost operată

Prezentatorul și omul de radio a trecut prin momente cumplite după ce a descoperit că Roua, fiica lui de numai 3 ani, avea de pneumonie cu acumulare mare de lichid. Din cauza acestei afecțiuni, micuța a ajuns pe masa de operație.

Fetița lui Mihai Morar a impresionat pe toată lumea, inclusiv pe medic. În ziua internării, Roua le-a spus tuturor că vrea și ea să devină medic pentru “a-i face bine pe alții”.

Mai mult, la externare, micuța i-a spus medicului că va lucra și ea cu el, într-o bună zi. După cele auzite, acesta a izbucnit în lacrimi.

“Imediat după ce s-a internat și era în spital, Roua le spunea tuturor ce vrea să facă. Familiei, apropiaților, tuturor, le spunea că ea se face medic.

Întrebată de ce, a zis că vrea să-i facă bine pe alții. Iar la externare, când i-a scos medicul rezident cateterul de la gâtuț, i-a spus că ea o să lucreze cândva cu el.

În momentul ala, am văzut ochi umezi pe chipul omului în halat.”, a povestit Mihai Morar în podcast-ul pe care îl moderează pe YouTube, Fain & Simplu.

Cum au început problemele fiicei lui Mihai Morar

De asemenea, în cadrul podcast-ului, prezentatorul a povestit cum au început problemele de sănătate ale fiicei sale.

Medicul a diagnosticat-o cu pneumonie cu acumulare mare de lichid. Micuța și mama ei au mers apoi cu ambulanța la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie.

“Mi se părea că e prea mult pentru un copil, într-o singură zi. Roua nu văzuse vreun salon de spital sau vreo cameră de gardă până la vârsta ei.

Ambulanțele erau doar niște jucării din camera ei, în niciun caz o realitate, numai că realitatea era mai dură de atât. La Marie Curie am aflat ce o așteaptă pe Roua.

Pneumonia era atât de agresivă încât medicii au hotărât să o opereze pentru a-i drena lichidul din plămâni.”, a mai povestit prezentatorul.

Prezentatorului i-a fost foarte greu după această experiență. Mihai Morar a recunoscut că s-a simțit neputincios după ce a aflat de afecțiunea de care suferea Roua.

“Cred că de la moartea bunicilor mei n-am primit un mesaj mai dureros decât ăsta.”, a mai spus omul de radio.

sursa: https://www.fanatik.ro/ce-a-spus-fiica-lui-mihai-morar-dupa-ce-a-fost-operata-micuta-l-a-facut-pe-medic-sa-planga-20286915?utm_medium=Social&utm_source=FBcrossHuffMorarFET&fbclid=IwAR3t0Jn8GZ3wM0qLLGUxwjMFMmAje-3pL90A7HHfeMNQckcjRlta4Ghy-iU

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com