Ce a spus Gheorghe Turda despre colegii săi de breaslă. Declarații dure

Gheorghe Turda este un nume mare în muzica populară românească, unul dintre cei mai mari artiști din țara noastră. Se poate mândri cu o carieră vastă și cu un public numeros care îi ascultă muzica, în îndrăgește și așteaptă fiecare ocazie de a-l vedea pe scenă. Recent, artistul a făcut declarații dure despre colegii săi de breaslă, alți interpreți de muzică populară din România.

a

Ce a spus Gheorghe Turda despre artiștii de muzică populară

Gheorghe Turda a avut de-a lungul timpului, câteva meciuri cu alți artiști, colegi de breaslă, între care Constantin Enceanu și Mioara Velicu. Într-un interviu, interpretul de muzică populară a spus că aceste discuții au loc din cauza invidiei și a răutăților. El a precizat că sunt mulți artiști lipsiți de educație, care nu salută la evenimente, dar și care nu au educație muzicală. Gheorghe Turda consideră că este singurul artist din România care la vârsta sa, poate cânta două ore fără bandă.

Sunt singurul artist care, la 78 de ani, poate cânta două ore fără bandă. Alți artiști nu pot, căci nu au vocea lui Gheorghe Turda. Vocea este dată de mama, de la bunul Dumnezeu. Sunt singurul care am făcut belcanto, operă, nu am făcut foaie verde pe la nu știu care cămin cultural. Nu toți suntem artiști de folclor, câțiva alegi, unii nu au educație muzicală, n-au bagajul de cunoștințe pentru a deveni soliști de folclor, a declarat Gheorghe Turda pentru ego.ro.

Marele interpret de muzică populară este încântat de faptul că oamenii îl solicită la evenimente și deja a stabilit o cântare la o nuntă care va avea loc în 2023. Potrivit spuselor sale, după doi ani de pandemie, perioada aceasta merge foarte bine, și toată vara îi va fi marcată de evenimente la care va presta.

Scandal între Gheorghe Turda și Mioara Velicu

În urmă cu o lună, Mioara Velicu a fost invitată în emisiunea jurnalistei Denise Rifai unde a vorbit despre faptul că Gheorghe Turda i-ar fi grăbit plecarea de la Ansamblul Ciocârlia. Interpreta de muzică populară a vorbit atunci despre pensionarea sa. Gheorghe Turda s-a arătat deranjat de declarațiile acesteia și a numit-o mincinoasă:

Este o mincinoasă! Minte cu nerușinare, tovarășa Velicu. Ea a trebuit să plece din Ansamblul Ciocârlia, pentru că cererea ei nu a fost aprobată din minister, a spus Gheorghe Turda pentru FANATIK.

Ulterior, artista a revenit cu o declarație pentru Wowbiz.ro, în care a spus că îi dorește lui Gheorghe Turda sănătate și cântări cât mai multe. Totodată ea a precizat că își dorește pentru ea sănătate și să o țină vocea cât mai mult pentru că peste tot pe unde merge cântă doar live.

Sursa: https://fresh24.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com