Ce a transmis Ștefan Bănică după decesul celebrului actor Vladimir Găitan. Regrete pe scena teatrului românesc

Vladimir Găitan a pierdut lupta cu viața. Actorii din întreaga țară i-au transmis sincere condoleanțe familiei Găitan. Printre actorii care regretă moartea artistului se numără și Ștefan Bănică Junior.

a

Ștefan Bănică Junior regretă profund decesul colegului său de scenă, Vladimir Găitan. „A plecat ieri dintre noi Vladimir Găitan, actorul al cărui nume este legat de atâtea roluri frumoase în teatru și în film, colegul meu mai mare de la Teatrul de Comedie (cu care am avut plăcerea să joc în “Revizorul” lui Gogol și “Pescărușul” lui Cehov ), dar, mai ales, OMUL, înzestrat cu blândețe, cu puterea de a îndura suferința și întodeauna cu o vorba bună la el. Drum bun, Duțu!” a transmis Ștefan Bănică.

Vladimir Găităn ne-a spus “adio” noaptea trecută! La 73 de ani, măcinat de o boală cumplită, actorul din generația de aur a lăsat în urmă roluri memorabile.

Actorii români regretă decesul lui Vladimir Găitan

„Când i-am văzut casa de vacanță de la 2 Mai , Stela Popescu mi-a povestit că Vladimir Găitan i-a adus acolo, pe ea și pe Sergiu Nicolaescu, ajutându-i să cumpere teren și să construiască.
Puțini știu că era un constructor priceput.
Am povestit odată vreo oră despre inerția termică a cărămizilor cu rostul continuu…😂
Vladimir Găitan a tras cortina.
Calm și modest…
RIP” a transmis și prezentatorul TV Dan Negru, după deceseul lui Vladimir Găitan.

Actorul Vladimir Găitan ne-a părăsit dupa o luptă crâncenă cu o boală incurabilă. Avea 73 de ani și o carieră impresionantă în teatrul și cinematografia noastră.

”De regretat, regret! Regret că nu am fost mai curajos. Sunt lucruri pe care le regret”, spunea Vladimir Găitan într-un interviu.
Trecerea sa în neființă a fost anunțată de colegul său de scenă, Vlad Rădescu.

“Vladimir Găitan a trecut dincolo și a lăsat teatrul și filmul românesc, pe noi toți, mult mai singuri Adio, Duțu!”, a scris actorul.

Scena teatrului și platourile de filmare i-au fost cele mai mari iubiri și și-a dorit să joace până în ultima clipă. În urmă cu un an, la înmormântarea Florinei Cercel, Vladimir Găitan vorbea cu amărăciune despre plecarea la ceruri a marilor noștri actori.
„Acum casa mea e goală și o să regret că nu-i mai am în preajma mea”, spunea actorul atunci.

Vladimir Găitan s-a îndrăgostit de scenă încă din liceu și a absolvit insitutul de artă teatrală și cinematografică din București în 1970. A debutat la Teatrul de Comedie, însă rolurile care i s-au potrivit cel mai bine au fost cele cu mesaje profunde.

În 2018 a fost recompensat pentru întreaga carieră cu prestigiosul premiu Gopo.

Sursa: stirilekanald.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com