Ce a visat Gabi Luncă înainte să moară. Artista și-a prevestit moartea

Gabi Luncă a fost una dintre cele mai iubite interprete de muzică lăutărească din țara noastră. Marea artistă a fost răpusă de nemilosul virus al momentului. După o lungă luptă cu boala, a fost învinsă. Se pare că artista simțea că drumul ei în această lume este aproape de sfârșit, iar visele sale din fiecare noapte erau din ce în ce mai ciudate.

Gabi Luncă simțea că va muri

Gabi Luncă a murit la 83 de ani, din cauza infectării cu coronavirus. Artista a stat în spital zile la rând, însă starea ei de sănătate s-a deteriorat treptat. Deși medicii încă mai aveau speranțe, se pare că nu au mai putut face nimic pentru marea artistă.

Estera Onoriu, una dintre fiicele sale, a mărturisit că mama sa a primit seri la rând câteva semne că va pleca dintre noi. Artista ar fi visat un loc plin cu verdeață, frumos, însă ea credea că asta înseamnă că tot răul va trece și va fi din nou bine. Fiica artistei știa, însă, că nu este un semn tocmai bun, având în vedere că starea ei de sănătate era una foarte gravă.

În ultima seară în care se afla acasă, artista și-a dorit să fie lăsată să se roage, credința fiind cel mai important aspect al vieții sale.

„În ultima noapte în care măicuța mea a fost acasă, mi-a cerut să o las ca să se roage. În noaptea aceea am insistat să mă lase să stau la rugăciune. Mi-a spus că de câteva seri are o vedenie: o pădure de pomi desfrunziți, în zăpadă, în mijlocul cărora se face o alee cu un gard alb de o parte și de cealaltă.

Ea s-a uitat și se întreba oare cine vine pe acea alee. Apoi mi-a zis că a văzut o poieniță de flori și era așa frumos. Draga de ea credea că sunt situații grele din viață pe care le va schimba Domnul în ceva bun.

Eu știind boala de care suferă mi-am dat seama că este o premoniție și că Domnul o va scoate din lumea aceasta. (…) Mi-a spus că am făcut foarte bine că am dus-o la spital”, a declarat fiica lui Gabi Luncă.

Familia o plânge neîncetat

Familia lui Gabi Luncă este răpusă de durere. Fetele ei regretă acum că nu i-au spus mamei lor adevărul despre evoluția bolii, ci au făcut-o să creadă că totul va fi bine.

Fiicele sale vor să pună lângă mormânt o băncuță, unde să meargă să stea de vorbă cu artista ori de câte ori îi simt lipsa. Mai mult, vor să deschidă chiar și un centru post-covid sau un azil, în amintirea mamei lor.

.

”Depinde de noi, copiii, să urmăm cărarea pe care ei ne-au trasat-o, cărarea Domnului. Probabil că o să facem o clinică post-covid sau un azil în memoria părinților mei. În memoria mamei…

Era firesc să se întâmple asta la un moment dat. Doar că nu l-am mutat pe tata de unde era, sunt împreună aici. De fapt, ei sunt în Ceruri. Sora mea a hotărât să punem o mică băncuță (n.r. Estera)”, a declarat fiica lui Gabi.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com