Ce afaceri a avut Irinel Columbeanu. Acum, milionarul doar visează la banii de altădată

Irinel Columbeanu trece printr-o perioadă proastă din viața sa. Averea cu care se lăuda în urmă cu câțiva ani este doar un vis frumos acum. Milionarul în euro a pierdut afacerile care îi aduceau venituri consistente și mai mult decât atât, a pierdut și vila de la Izvorani, în care în anii săi de glorie locuia cu Monica Gabor.

Ce s-a întâmplat cu banii lui Irinel Columbeanu

Problemele au început pentru afacerist încă din 2012, când nu a mai reușit să plătească ratele pe care le avea la bancă. Aceasta a luat un credit de 5,5 milioane de euro, iar timp de cinci ani a reușit să plătească la timp rata. Dar, în 2012, el nu a mai reușit să facă asta și imperiul clădit de el în ani de zile a început să se destrame.

Banca a luat măsuri pentru a-și recupera banii, în instanță. Din această cauză, pentru că judecătorii i-au dat dreptate acesteia, Irinel Columbeanu a pierdut mai multe terenuri din Ciolpani, zona în care deținea o vilă impresionantă, lângă lacul Snagov.

Declinul averii lui Irinel Columbeanu

Acum, Irinel Columbeanu stă cu chirie, într-un apartament din Capitală, după ce și-a pierdut toate proprietățile. Mai mult decât atât, el conduce un Opel Astra, mașinile de jumătate de milion de euro fiind demult pierdute și uitate.

Printre afacerile deținute de Irinel Columbeanu se aflau mai multe firme de construcții, dar și companii care se ocupau de extracția pietrei de construcții sau ornamentale. El deținea T.E.T. Group S.R.L., Promotion Group Internațional SRL, Techno Consult Romania SRL, și Molyvi Holdings LTD.

În 2007, averea lui Irinel Columbeanu era estimată la 150 de milioane de euro. Declinul a început să ia amploare încetul cu încetul, astfel că afaceristul mai avea doar 7 milioane de euro, în anul 2009. Potrivit unor surse, afaceristul locuiește din toamnă într-un apartament din Cosmopolis, alături de iubita lui.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com