CE AROGANȚE AU FĂCUT JULIUS MAXIMILIAN, PUȘTIUL CU NOTA DE 100.000 DE EURO DIN NUBA ȘI SEXY-DURDULIA LUI. ELVEȚIANO-ROMÂNUL NU SE MAI OPREȘTE DIN CHELTUIT!

Julius, un elvețiano-român care a aterizat la București cu un avion privat, a ”spart”, sâmbătă, 100.000 € pe 4 șampanii Armand de Brignac + 45 de șampanii Dom Perignon Rosé + 1 șampanie Dom Perignon Rosé  Vintage 2003 Jeroboam 3 L. Se pare că puștiul nu se lasă cu una, cu două și face aroganțe pe bandă rulantă!

Pe conturile lor de pe Instagram, Julius Maximilian și Andreea Bîrsan, sexy-durdulia alături de care are o relație de mai bine de 1 an și jumătate, au postat noua lor aroganță.

Cei doi au urcat într-un avion privat și au plecat, din nou, departe de România. Destinația: vom vedea pe rețeaua de socializare, căci cei doi cu siguranță vor împărtăși acest lucru cu urmăritorii lor de pe Instagram, așa cum fac întotdeauna.

Julius Maximilian și Andreea Bîrsan, din nou într-un avion privat / Sursă foto: Instagram

Tot ce știm este că Andreea Bîrsan a postat o fotografie cu ea și Julius Maximilian, spre bucuria celor care îi urmăresc pe amândoi în social media și care nu sunt obișnuiți să-i vadă împreună.

A făcut „inundație” cu șampanie în NUBA. Nota de plată: 100.000 de euro!

O sticlă de Dom Perignon Rose Vintage 2003 Jeroboam, de 3 litri, 45 de șampanii Dom Perignon Rosé și 4 șampanii Armand de Brignac au ajuns, rând pe rând, sâmbăta trecută, la masa lui Julius... Nota de plată: 100.000 de euro! După ce a achitat suma colosală din Nuba, puțin după miezul nopții, Julius și-a luat iubita de mână și s-a îndreptat spre mașină. Cei doi au fost conduși la bolidul de lux de un bodyguard. Ulterior… și-a făcut apariția și un ospătar care le-a ”înmânat” îndrăgostiților alte două sticle de șampanie, pe care le-au ”savurat” de data aceasta departe de ochii curioșilor, în liniște, acasă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com