Ce avere are Oana Zăvoranu. Actrița are o grămadă de afaceri

Oana Zăvoranu nu se poate plânge de bani. Bruneta este una dintre cele mai bogate vedete din România, iar averea ei cuprinde o sumă amețitoare. 

Ce avere are Oana Zăvoranu

Răsfățată și crescută în lux, actrița își face toate poftele și nu se uită la preț atunci când vine vorba de a-și cumpăra un obiect pe care și-l dorește. Însă lumea se întreabă ce avere are Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu duce un trai la cel mai înalt nivel. Vedeta apare în presă doar pentru amuzament, iar proiectele în care se implică sunt doar pentru că îi face plăcere. Banii nu sunt o problemă pentru ea și nu au fost niciodată, potrivit spynews.ro.

Bruneta a construit totul din forțe proprii, însă a primit și o avere colosală de la cea care a adus-o pe lume. Astfel, după moartea Mărioarei, Oana a mărturisit că a moștenit în jur de cinci milioane de euro.

Oana Zăvoranu deține un adevărat imperiu

Înainte să rămână fără mamă, Oana Zăvoranu s-a luptat foarte mult cu pentru partea sa de avere, din partea tatălui. Diva a cerut aproximativ 60 de milioane de euro, o companie care deţinea peste 30 de spaţii comericiale şi un cimitir. Pe lângă toatea acestea, mama actriței mai deține la vremea aceea câteva vile şi apartamente, bijuterii şi tablouri de valoare.

Recent, vedeta a fost criticată că și-a cheltuit banii fără pic de răspundere și că s-a apucat din nou de actorie pentru a-și scote niște bani. Bruneta le-a închis gura imediat spunând că are o clinică medicală, în care a investit aproximativ 1 milion de euro.

Mai mult decât atât, actrița din serialul ”Sacrificiul” și-a lansat și propria marcă de parfum, care a fost extrem de bine primită de fanii ei.

S-a certat cu propria mamă pentru bani

Averea a fost și motivul pentru care Oana Zăvoranu s-a certat ani la rând cu propria mamă. Zvonurile arătau că vedeta a primit o moștenire de zeci de milioane de euro. În realitate suma era mai mică, dar totuși una cosiderabilă pentru a o scuti de griji. Bruneta a primit de la mama sa în jur de cinci milioane de euro, bani pe care i-a investit deja în mare parte.

”Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă. Care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama. Și acea sumă în acte este 1.175.000€”, a declarat Oana Zăvoranu la un moment dat.

Cu toate astea, la profitul din cele două părți se alătură bani din contracte de imagine sau câștigurile provenite din actorie. Dar cum obrazul fin cu cheltuială se ține, Oana și investește sume exorbitante în percepția unor oameni pentru a se menține în formă. Mai exact, lunar lasă peste 10 mii de euro clinicilor sau saloanelor unde se duce pentru a-și face diverse tratamente.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com