Ce avere are Oana Zăvoranu! Câți bani a moștenit, de fapt, de la mama sa. A scos într-o singură zi, din bancă, mai mulți bani decât au majoritatea românilor într-o viață

Averea Oanei Zăvoranu a fost motivul pentru care vedeta și mama sa au purtat un război ani la rând. Iată câți bani a moștenit în cele din urmă și cum i-a investit.

a

Deși în presă a circulat informația că Oana a primit moștenire de la mama sa zeci de milioane de euro, suma nu este chiar atât de mare, însă este mai mult decât suficientă pentru o viață de lux.

Bruneta a moștenit în jur de cinci milioane de euro și o parte din ei a fost investită deja. Oana și-a deschis o clinică medicală și a lansat un parfum. În plus, vedeta a mărturisit, la un moment dat, că lunar cheltuie peste 10 mii de euro pentru a se îngriji și menține în formă.

„A aflat că ei pândeau să moară ea, pentru că ei erau convinși că va muri, și să facă o mărire de capital ca să o lase fără absolut nimic. Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă, care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama. Și acea sumă în acte este 1.175.000€”, a spus Oana la o emisiune TV, scrie Antena Stars.

Sursa: radiosimplu.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com