Ce avere aveau Ivan Patzaichin și Ion Caramitru. E vorba despre sume impresionante și obiecte de artă

Două mari personalități ale țării noastre s-au stins fulgerător în aceeași zi. Ivan Patzaichin și Ion Caramitru au părăsit această lume mult prea devreme. Ziua de 5 septembrie va rămâne neagră în istoria țării noastre. În dimineața de duminică, 5 septembrie 2021, s-a stins din viață marele Ivan Patzaichin, iar în după-amiaza aceleași zile s-a stins și actorul și regizorul Ion Cramitru, care a cucerit definitiv inimile oamenilor cu rolul profesorului Socrate din Liceeni.

Ce avere aveau Ivan Patzaichin și Ion Caramitru

Ivan Patzaichin a lăsat în urmă o carieră cu adevărat impresionantă în canotajul românesc, dar puțini sunt cei care știu că a fost și un bun antreprenor. Sportivul avea două restaurante cu specific pescăresc care îi aduceau încasări de aproape 1 milion de euro pe an.

De cealaltă parte, Ion Caramitru a fost unul dintre cei mai mari actori pe care i-a avut țara noastră și a câștigat, de-a lungul carierei sale, sume impresionante de bani.

Conform declarației sale de avere, publicată pe site-ul Teatrului Național, Caramitru avea un salariu lunar de 6.500 de lei grație funcției de manager general al TNB pe care o ocupa din 2005.

Pensia actorului era de aproximativ 4.500 de lei, la care se adăugau bani din colaborări pe care actorul le avea cu festivaluri, reviste, teatruri.

Ion Caramitru deținea jumătate dintr-un teren de 1.075 metri pătrați la Moeciu de sus, trei apartamente și o casă de vacanță, precum și două autoturisme.

Marele actor era colecționar de obiecte valoroase, icoane, statuete, mobilă brâncovineană, dar și tablouri.

Caramitru și Patzaichin au fost două personalități care au dus numele țării noastre în toată lumea. Actorul s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani. Era internat de mai multe săptămâni la Spitalul Elias. Ar fi trebuit să ajungă la Festivalul Serile Filmului Românesc, de la Iași, dar a acuzat stări de rău și a avut nevoie de intervenția medicilor. Din nefericire, starea lui de sănătate s-a înrăutățit și duminică, 5 septembrie 2021, s-a pronunțat decesul.

Ivan Patzaichin avea 71 de ani și a murit din cauza unei boli care l-a chinuit în ultima perioadă. Marele canotor român s-a stins din viață în noaptea de sâmbătă spre duminică, tot pe patul de spital.

Dumnezeu să-i odihnească!

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com