Ce curiozitate a avut Eva Măruță pentru mama ei. Andra s-a blocat, iar Cătălin n-a evitat să reacționeze: „Ce vrei să zici?”

Îndrăgitul prezentator TV a celebrat-o ieri pe mama lui. Toată familia a postat cu ocazia fericitului eveniment, fotografii și urări pe rețelele sociale pentru a-și împărtăși energia pozitivă cu urmăritorii. Familia Măruță a fost la un restaurant pentru a petrece aniversarea și pentru a-și face amintiri memorabile. Eva, mezina familiei a surprins dinou! Aceasta e cunoscută pentru replicile spumoase pe care le are cu familia. Cătălin Măruță a rămas șocat de întrebarea micuței și a reacționat imediat, iar Anda s-a blocat pentru moment.

a

Ce curiozitate a avut Eva Măruță pentru Andra

Eva a întrebat-o pe mama ei dacă este fericită la ziua de naștere a soacrei sale, iar bunica sa se afla de față chiar în acel moment.

Eva Măruță: Mama, vreau să zic ceva! Pot? Cătălin Măruță: Ce vrei să zici? Eva Măruță (către Andra): Te simți fericită la ziua de naștere a soacrei tale?

Andra: Da, mă simt fericită la ziua soacrei mele, da, mama! ( râzând, a luat-o în brațe pe mama lui Cătălin)

Cătălin Măruță: Soacra?

 Eva Măruță: Și tu, apropo! Tu te simți fericit la ziua de naștere a mamei tale, frumușica?

Cătălin Măruță: Te iubesc! Normal că mă simt!”, a fost discuția familiei postată pe InstaStory-ul Andrei. 

Urările emoționante ale familiei

Tot în mediul online, Cătălin, Andra, David și Eva i-au adresat urări și gânduri bune cu ocazia zilei de naștere:

Catălin Măruță:

Cătălin Măruță recunoaște public că mama lui i-a oferit tot ceea ce a putut și că și acum la maturitate este ajutat de către ființa care i-a dat viață:

„Mama mea este cea mai cea, pentru că este a mea! Pentru că mi-a oferit tot ce a putut de când m-am născut și nu s-a oprit nici acum. Azi este ziua ei și vreau să îi spun că o iubesc și să îi urez din tot sufletul să fie zilnic cu zâmbetul pe buze!”

Andra Măruță:

„La mulți ani, Mica! Mulțumesc că ești o soacră atât de bună și o bunică minunată! Îți urăm să ai parte de tot ce e mai frumos pe lume!”, a scris artista pe una dintre rețelele de socializare.

David Măruță:

„La multi ani, bunico! Nu știu cum se face, dar eu tot cresc și tu rămâi la fel! Să fii mereu vesel și plină de energie, să te joci cu noi!”

Eva Măruță:

 La mulți ani, Buni! Esti cea mai tare!!!”

Sursa: https://redactia.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com