Ce curiozitate a avut Eva Măruță pentru mama ei. Andra s-a blocat, iar Cătălin n-a evitat să reacționeze:

ndrăgitul prezentator TV a celebrat-o ieri pe mama lui. Toată familia a postat cu ocazia fericitului eveniment, fotografii și urări pe rețelele sociale pentru a-și împărtăși energia pozitivă cu urmăritorii. Familia Măruță a fost la un restaurant pentru a petrece aniversarea și pentru a-și face amintiri memorabile. Eva, mezina familiei a surprins dinou! Aceasta e cunoscută pentru replicile spumoase pe care le are cu familia. Cătălin Măruță a rămas șocat de întrebarea micuței și a reacționat imediat, iar Anda s-a blocat pentru moment.

a

Ce curiozitate a avut Eva Măruță pentru Andra
Eva a întrebat-o pe mama ei dacă este fericită la ziua de naștere a soacrei sale, iar bunica sa se afla de față chiar în acel moment.

„Eva Măruță: Mama, vreau să zic ceva! Pot? Cătălin Măruță: Ce vrei să zici? Eva Măruță (către Andra): Te simți fericită la ziua de naștere a soacrei tale?

Andra: Da, mă simt fericită la ziua soacrei mele, da, mama! ( râzând, a luat-o în brațe pe mama lui Cătălin)

Cătălin Măruță: Soacra?

Eva Măruță: Și tu, apropo! Tu te simți fericit la ziua de naștere a mamei tale, frumușica?

Cătălin Măruță: Te iubesc! Normal că mă simt!”, a fost discuția familiei postată pe InstaStory-ul Andrei.

Sursa: http://alienforum.org/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com