Ce decizie a luat Netflix pentru abonaţii din România. Cât costă acum pachetul de bază

Netflix a luat o decizie surprinzătoare care îi vizează pe abonații din România. Cât a ajuns să coste pachetul de bază?

a

Netflix vine cu o serie de surprize interesante pentru abonații săi din România. A fost modificat prețul pachetului de bază de pe platforma video. Cât ajung să plătească românii care vor Netflix în perioada următoare? Multă lume aștepta o astfel de ofertă.

Decizia Netflix pentru abonații din România

Nenumărate persoane au ales să își facă un abonament pe Netflix. Sunt însă și unele care au evitat să facă acest lucru, din cauza tarifului perceput de platforma video. Iată însă că acum nimeni nu mai are nicio scuză, având în vedere ultima decizie luată de companie.

În primul rând ar fi bine să știm că pe Netflix găsim mai toate genurile de filme. De la documentare până la animații, seriale de mari succes, comedii, filme romantice, istorice și nu numai. Iar totul va fi și mai accesibil de acum, conforma anunțului făcut de companie.

Care sunt planurile Netflix? Toți cei care vor să vadă filme sau seriale pe platformă o vor putea face pentru mai puțini bani. Asta în condițiile în care platforma a decis să reducă prețul abonamentului de bază. Iar vizați sunt clienții din România.

Și totul despre ce reducere este vorba și cât va costa abonamentul Netflix în 2023? Conform anunțului făcut de companie, dacă până acum, abonații erau nevoiți să plătească lunar 7,99 euro pentru abonamentul de bază, de acum, prețul este redus la 4,99 euro pe lună.

Și totuși ce prevede abonamentul de bază pentru platforma de streaming și ce trebuie să știe clienții? În primul rând, dacă optezi pentru un astfel de pachet ai acces nelimitat la filme, seriale, dar și la jocuri de mobil, fără a mai vedea reclame.

Ce abonamente poți achiziționa pe platforma de streaming

Mai mult de atât, în acest abonament poți viziona filme, dar și seriale în format HD. Poți descărca de asemenea conținut pe un singur dispozitiv compatibil. Acest pachet mai prevede și vizionarea de filme și seriale doar pe un singur dispozitiv.

Restul abonamentelor Netflix în schimb, care de altfel sunt și mai costisitoare, îți oferă oportunitatea de a vedea conținut pe mai multe dispozitive. În acest sens poți opta pentru abonamentul Standard, care costă 9,99 euro pe lună. Acesta te lasă să ai acces de pe două dispozitive, în același timp.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com