CE DECIZIE AU LUAT JUDECĂTORII ÎN CAZUL MANELIȘTILOR ȘANTAJAȚI DE CLANUL DUDUIENILOR

Judecătorii care trebuie să facă lumină în cazul interlopilor din clanul Duduianu acuzați de șantaj și tâlhărie au luat o decizie în acest caz.

Membrii din clanul Duduianu sunt acuzați de șantaj și tâlhărie în scopul obținerii unor sume uriașe de la mai mulți cântăreți de manele. În dosar apar mai mulți soliști cunoscuți precum Florin Salam, Leo de la Kuweit, Marinică Nămol, Bujilă și Ghiță Adriano.

Unul dintre artiștii terorizați de interlopi a refuzat să se prezinte la proces, motiv pentru care au decis ca toate victimele să fie citate public. Potrivit magistraților, părțile vătămate pot să solitice judecarea în lipsă în cadrul unei cereri scrise depuse la dosar.  Dacă artiștii refuză în continuare să se prezinte la proces fără a justifica absența, aceștia ar putea fi aduși cu mandat la tribunal.

„În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, inculpaţii, cunoscuţi în spaţiul social având ca preocupare săvârşirea de fapte cu violenţă, profitând de reputaţia conferită de apartenenţa la o anumită familie, prin violenţe şi ameninţare cu acte de violenţă, au constrâns persoanele vătămate, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul muzical, să le remită sume importante de bani, imediat sau în viitor şi să participe în mod gratuit la anumite evenimente viitoare”, se arată într-un comunicat al procurorilor care i-au trimis în judecată pe Ştefan Duduianu, Florin Duduianu, Nicolae Constantin, Nicolae Mihai Venţer, Marius Cristian Radu, Mihai Cristian Olaru, Sofian Văduva, Cristian Bolcoş, Sebastian Mario Radu, Ionuţ Văduva, Miltiade Văduva și Ion Corporan, potrivit Spynews.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com