Ce e bine să oferi cadou. Lidia Fecioru te învață ce obiecte poartă noroc

Alegerea cadoului potrivit pentru cineva drag poate fi cu adevărat o provocare, mai ales atunci când nu ai nicio sursă de inspirație. Poate nu știi ce își dorește persoana respectivă, ori pur și simplu ai epuizat toate variantele. Ei bine, potrivit Lidiei Fecioru, există anumite obiecte care poartă noroc celui ce le primește în dar.

a

Lucruri pe care este bine să le oferi cadou

Dacă trebuie să faci un cadou și ești în pană de idei, iată câteva sugestii cu care vei merge la sigur. În emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre obiectele care poartă noroc.

Acestea sunt: florile în ghivece, lumânările de parafină și cele decorative, eșarfele croșetate, pantofii, vasele de lut și prosoapele de bucătărie.

Lidia Fecioru a oferit explicații pentru fiecare variantă în parte. De exemplu, este bine să dăruiește flori în ghivece pentru că aduc liniște și armonie în căminul în care ajung.

Lumânările de parafină și cele decorative aprind focul iubirii în casa care le-a primit și încălzesc casă. Acestea pot fi oferite ca dar de casă nouă.

Eșarfa croșetată este cadoul indicat pentru un bărbat din partea femeii care este îndrăgostită de el, spune Lidia Fecioru.

Pantofii sunt un cadou potrivit

De asemenea, pantofii sunt un dar potrivit. Se consideră că cel care încalță pantofi noi la un drum lung, o călătorie, se va întoarce cu bine acasă.

Vasele de lut sunt un cadou bun. Atrag bunăstarea în familia în care ajung. Bioenergoterapeutul spune că vasele de lut protejează împotriva certurilor și conflictelor din familie.

Prosoapele de bucătărie par un cadou desuet, dar Lidia Fecioru spune că au o semnificație aparte. De exemplu, dacă dăruiești un prosop de bucătărie unei tinere necăsătorite, el va atrage pentru aceasta un soț vrednic și bun.

Vezi și: Metode sigure prin care atragi banii în viața ta

Acestea sunt variantele propuse de către Lidia Fecioru. În funcție de persoana căreia vrei să-i faci un cadou, poți alege una sau mai multe dintre aceste propuneri. Este important ca darul să aibă o semnificație și să fie oferit din toată inima.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com