AD

HOROSCOP

Ce evenimente majore aduc astrele pentru fiecare zodie vara asta!

todayiunie 8, 2017 3

Background
share close
AD
AD

Ne aşteaptă o vară cu evenimente majore şi de schimbări care ne-ar putea ajuta pe viitor. În iunie,  planurile legate de serviciu și ambițiile profesionale sunt susținute de astre, dar trebuie să fie realizabile.

Experiența și dedicația vor conta cel mai mult pentru nativii care vor să își găsească un loc de muncă sau să își schimbe domeniul de activitate.

În lunile iulie și august, majoritatea zodiilor vor resimți o schimbare în viața intimă, iar Saturn ne va oferi înțelepciunea de a face cea mai bună alegere în dragoste.

Eclipsele lunii august

Pe data de 7 august va fi eclipsă de Lună plină în Vărsător, iar pe 21 august, eclipsă de Soare la Luna nouă din Fecioară. Prima dintre ele,va duce la finalizarea unor acțiuni sau situații care ne sunt date și pe care nu le putem evita. Pentru unii dintre noi, ele vor fi benefice și vor încheia o perioadă mai dificilă.

Cea de a doua, eclipsa de Soare din Fecioară, pune accentul pe ordine și armonie, pe reorganizare și distribuire, astfel încât să ne bucurăm de o viață mai simplă și mai frumoasă, chiar dacă nu ne atingem toate scopurile.

Evenimente majore pentru zodia Berbec

9 iunie – Luna plină ajunge în zodia Săgetătorului, un semn de Foc la fel de impetuos ca și Berbecul. În această zodie, ea influențează cariera și poate deschide perspective noi pentru cei care vor să depășească granițele de până acum.

6 iulie – începe tranzitul lui Mercur prin zodia Leului care va fi de bun augur și pentru Berbecii ambițioși sau pentru cei care abia și-au schimbat locul de muncă. Se anunță o perioadă mai dinamică și cu șanse de a obține anumite avantaje.

Zodia Taur

6 iunie – zodia ta primește vizita lui Venus, micul benefic al zodiacului, un astru deosebit de generos care este în Taur în semnul lui protector. Din iunie, viața ta începe să fie mai ușoară și vei obține mai repede lucruri pe care le dorești și pentru care altă dată ar fi trebuit să faci sacrificii.

21 august – va fi eclipsă de Soare la Luna nouă din Fecioară, un moment tensionat, dar și prielnic pentru zodiile de Pământ. Lucrurile se vor precipita, vei fi împinsă de la spate să iei niște decizii, dar vor avea consecințe benefice.

Zodia Gemeni

6 iunie – Mercur va ajunge în semnul tău astral, Gemenii fiind zodia lui de domiciliu, unde își recapătă forțele. Din iunie vei începe să aduni bani, să găsești noi resurse sau să primești bonusuri pe care le meriți și îți vei rotunji veniturile.

5 iulie – zodia ta va fi vizitată de Venus, care pune acum accentul pe problemele de cuplu sau pe nevoia de afecțiune a nativilor singuri. Vei avea ocazia să îndrepți lucrurile care merg prost în relația ta de dragoste sau să găsești o nouă iubire.

Evenimente majore pentru zodia Rac

24 iunie – Luna nouă va vizita zodia ta timp de trei zile și va aduce câteva schimbări la care nu te gândeai, dar care pot fi benefice. Profită de ocaziile pe care le primești și încearcă să faci o investiție pentru familie.

7 august – eclipsa de Lună plină din Vărsător poate fi un moment tensionat pentru zodia ta. Trebuie să fii prudentă, să nu îți asumi riscuri inutile, să îți protejezi sănătatea și familia. Amână acțiunile importante pentru perioade în care vei avea mai mulți bani.

Zodia Leu

6 iulie – Mercur, un astru benefic pentru zodia ta, ajunge în semnul Leului unde va rămâne până pe data de 25 iulie. Profită de aceste zile și încearcă să pui pe roate mici afaceri, călătorii sau excursii care să îți aducă beneficii cât mai diverse.

26 august – primești vizita lui Venus care este de bun augur într-o perioadă în care Mercur va fi retrograd în zodia ta. Este posibil ca, spre sfârșitul verii, să apară situații mai complicate și cheltuieli neașteptate sau evenimente majore care te obligă să iei măsuri.

Zodia Fecioară

25 iulie – Mercur intră în zodia ta și va favoriza călătoriile, câștigurile, relațiile profesionale și amicale. În următoarele săptămâni, îți va oferi șansa de a-ți face noi prieteni și de a vizita locuri pe care nu credeai că le vei vedea vreodată.

21 august – Eclipsa de Soare la Luna nouă din Fecioară este un moment critic pentru zodia ta. Vor ieși la lumină greșeli din trecut, situații tensionate pe care încercai să le ignori și trebuie să analizezi cu grijă soluțiile pe care le ai la îndemână. Calculează la rece ce poți pierde și ce poți câștiga!

Zodia Balanță

9 iunie – Jupiter revine la mersul direct în zodia ta, după o retrogradare de câteva luni în care, probabil, ai avut tot felul de surprize neplăcute. Din iunie, însă, influența lui va fi benefică și îți poate aduce multe oportunități în dragoste și în carieră.

31 iulie – intrarea lui Venus în zodia Racului poate fi de bun augur pentru relația ta de dragoste. Dacă au existat probleme, vei găsi soluții să le depășiți împreună. Iar, dacă ești singură, Venus pregătește o perioadă romantică, în care ai șansa de a cunoaște pe cineva.

Zodia Scorpion

24 iunie – Luna nouă din Rac poate fi un moment astrologic deosebit de important pentru zodia ta și poate aduce o schimbare în viața intimă. Trebuie să te adaptezi și să încerci să întorci lucrurile în favoarea ta, chiar dacă unele situații îți scapă de sub control.

20 iulie – începe tranzitul lui Marte prin Leu, perioadă care se va încheia la începutul lunii septembrie și care poate fi de bun augur pentru Scorpioni. Ai putea găsi noi oportunități în carieră sau ai putea îmbunătăți viața de zi cu zi a familiei datorită unei moșteniri.

Evenimente majore pentru zodia Săgetător

9 iunie – este Lună plină în Săgetător, un moment special care ar putea însemna împlinirea unui vis important. Poate fi legat de ambițiile tale profesionale sau de călătoriile pe care vrei să le faci în acest an, în urma cărora viața ta ar fi mai simplă și mai frumoasă.

24 august – după o lungă perioadă de retrogradare, Saturn revine la mersul direct în zodia ta, iar ultima parte a acestui an va fi mai liniștită și mai prosperă. Vei reuși să lași în urmă câteva situații complicate și să îți organizezi viața mai bine.

Zodia Capricorn

9 iulie – Luna plină care ajunge în zodia ta marchează începutul unei perioade mai simple, fără griji și obligații. Trebuie să profiți de fiecare moment frumos, să te distrezi, să călătorești sau să începi noi activități în aer liber cu copiii. Chiar dacă nu sunt evenimente majore în prima parte a verii, vei avea parte de liniște și armonie.

13 august – Mercur începe o nouă etapă de retrogradare care va dura toată luna august, până pe 5 septembrie. Trebuie să fii precaută cu banii în aceste zile și să îți împarți foarte atent economiile, dacă pleci într-o vacanță costisitoare.

Zodia Vărsător

7 august – va fi Lună plină și totodată eclipsă de Lună în zodia ta, un moment astral cu care te-ai mai întâlnit și anul trecut, în aceeași lună. Nu este exclus ca o situație deosebită din august 2016 să se repete anul acesta, dacă nu ai găsit o soluție să treci peste problemele pe care le-a adus în viața ta.

24 august – Saturn își încheie perioada de retrogradare și promite să îmbunătățească lucrurile în viața ta, să îți aducă și șanse noi, de care vei avea mare nevoie în cursul acestei toamne. Pe de altă parte, Saturn va calma spiritele și va aduce mai multă liniște în viața de familie.

Zodia Pești

9 iunie – Jupiter, astrul guvernator al zodiei tale, revine la mersul direct în zodia Balanței, un moment benefic pentru nativii Pești care au nevoie de mai multă liniște și de mai multă armonie în viața lor. Jupiter îți poate oferi vara aceasta și ocazia de a experimenta activități noi.

31 iulie – Venus intră în semnul de Apă al Racului, un semn bun și pentru zodia ta care ar putea profita atât în plan financiar, cât și sentimental. Toată luna august, datorită lui Venus, vei beneficia de zile frumoase, de relaxare, de bucurie și de multă dragoste.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com