Ce face fosta soție a lui Mihai Neșu. Sportivul își petrece toată viața în scaun cu rotile, iar ea trăiește pe picior mare - RADIO FX NET

Ce face fosta soție a lui Mihai Neșu. Sportivul își petrece toată viața în scaun cu rotile, iar ea trăiește pe picior mare

Mihai Neșu a fost unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din țară. Un accident grav l-a țintuit pe viață într-un scaun cu rotile și se atunci, totul s-a schimbat complet. Nu a mai putut reveni în sport și și-a pierdut soția. Cea care i-a jurat iubire veșnică are acum pe altcineva și o duce foarte bine.

Laura Gherman și-a refăcut viața

Laura Gherman și Mihai Neșu au trăit o frumoasă poveste de viață care, însă, s-a terminat într-un mod extrem de neplăcut, după șase ani de când și-au jurat iubire veșnică. Mihai a suferit un accident grav în timpul antrenamentului, în Olanda, în urma căruia a rămas paralizat.

Viața lui s-a schimbat radical și a avut nevoie de timp pentru a se recupera. Spera că soția lui va fi alături de el în tot, dar se pare că a fost singura care a plecat. La doar câteva luni de la accident, când a aflat că soțul ei nu va mai putea merge, a decis să-l părăsească. A precizat clar atunci că „nu putea sta cu un bărbat în scaun cu rotile”.

A locuit o perioadă în America, alături de fratele ei, dar de ceva timp și-a refăcut viața. În prezent, aceasta lucrează ca designer de încălțăminte și este soția unui om de afaceri din Oradea. Are o situație financiară bună și nu duce lipsă de nimic. Merge la petreceri exclusiviste, dar nu este deloc activă pe rețelele de socializare, cea mai recentă fotografie fiind publicată de fratele ei în urmă cu un an.

Mihai Neșu iubește noua lui viață

Mihai Neșu a fost condamnat pentru tot restul vieții să stea într-un scaun cu rotile. La început era dezamăgit de ce i s-a întâmplat și se gândea că nimeni nu mai are o suferință ca a lui, dar în timp a realizat că, de fapt, Dumnezeu l-a binecuvântat.De când a rămas paralizat și nu a mai putut face sport, Mihai s-a apropiat mai mult de Dumnezeu. A scris chiar și o carte, „Complex Natural pentru detoxifierea sufletului – Culegere de cuvinte ziditoare de la Mântuitorul nostru Iisus Hristos și de la Sfinți Părinți”. Regretă acum că înainte nu avea o relație așa bună cu Dumnezeu și că își amintea de El doar la nevoie, când avea o problemă și nu Îl cinstea așa cum merită.”Am un mare regret că până la 30 de ani nu m-a interesat deloc să caut ce înseamnă Dumnezeu și ce scop are în viața noastră. Cei care citesc acest interviu aș dori să mă ia drept exemplu negativ pentru prima parte a vieții mele și să vadă că în orice situație, chiar și în cele rele, ca a mea, Dumnezeu poate schimba viața unui om în bine”, a transmis Mihai Neșu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com