Ce face Fuego când nu îl vede nimeni. Cele mai picante secrete din viața artistului - RADIO FX NET

Ce face Fuego când nu îl vede nimeni. Cele mai picante secrete din viața artistului

Fuego este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară. Timbrul său vocal este inconfundabil și talentul său este apreciat de toată lumea. Face senzație pe scenă cu vocea lui caldă ori de câte ori urcă pe scenă și este deschis cu publicul, dar continuă să fie retras și rezervat când vine vorba despre viața personală.

Fuego, pasiuni ascunse

Fuego este un artist complex, care poate cânta aproape orice gen muzical fără nicio problemă. Cu toții îl cunoaștem pe celebrul cântăreț și îl admirăm pentru talentul său, dar puțini știm cu ce se mai ocupă în timpul liber, totul din iubire pentru semenii săi.

Fuego nu este un expert decât în muzică, ci are mare talent și la pictură. Fuego pictează de mic, dar de 6 ani a lansat un proiect caritabil, ”Art by Fuego”, prin intermediul căruia ajută mai mulți oameni care nu au o situație financiară bună sau care au probleme de sănătate și nevoie urgent de ajutor.

Mai mult, el oferă banii obținuți pe tablouri și unor tineri aflați în situații dificile și este mândru că din talentul său poate ajuta. Consideră că prețul tablourilor este unul acceptabil, la îndemâna oricărui iubitor de artă. Tot pictura l-a ajutat să treacă mai bine peste perioada în care nu a avut concerte.

“A fost o perioadă dificilă, e bine că fac și altceva, pictez, sunt autodidact si așa a trecut mai repede timpul. Am reușit să realizez picturi cât pentru trei expoziții naționale. Tablourile mele nu sunt scumpe, sunt prețuri decente.”, a declarat Fuego la Antena 3.

Cel mai greu moment din viața lui Fuego

Fuego a fost dintotdeauna un bărbat sensibil, care a trecut prin multe momente grele de-a lungul vieții sale. Celebrul artist a fost la încercare de multe ori, dar a reușit să treacă peste toate cu ambiție și curaj.

Încă de când era copil a suferit, pentru că și-a pierdut bunica. Femeia îl iubea foarte mult și spera să-l vadă preot, dar nu a mai apucat. El crede că a reușit să o facă mândră cu realizările lui și speră că se bucură pentru tot ce trăiește acum.

Cu toate acestea, cel mai dureros moment a fost pierderea tatălui. Celebrul artista l-a pierdut în urmă cu mulți ani și îi simte dorul și acum, pentru că era omul care avea mereu rezolvare la orice problemă și care îl ajuta în cele mai grele situații. A avut parte de o moarte tragică, ce a venit pe neașteptate și mult prea devreme. Un infarct i-a fost fatal tatălui celebrului Fuego.

“Mi-a plăcut să adun informații de la tata. Dacă căutam un răspuns, la el îl găseam. Tata a plecat în două minute, adică nu pot să spun că a suferit. A fost un infarct și a fost foarte scurt totul”, a declarat artistul la Antena 3.

Artistul spune că a învățat în această viață să nu-și expună tristețea și problemele, pentru că oamenii oricum sunt foarte triști și au suferințele lor. Așa că, preferă să vorbească cu fanii lui, să fie apropiați de ei, să le zâmbească și să le ofere autografe când îi întâlnește.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com