Ce face Stelian Ogică de când a dispărut de la tv. “Spaima Loteriei” și-a descoperit vocația

Stelian Ogică a dispărut din viața publică după ce o vreme bună a ținut paginile ziarelor de can-can din România. Stelian Ogică s-a reprofilat și trăiește acum departe de tot ce înseamnă showbiz. Spune că a schimbat foaia și s-a schimbat și el, că s-a lămurit cu televiziunea și a devenit om de afaceri.

Stelian Ogică a devenit om de afaceri

A renunțat la aparițiile tv și a intrat în lumea afacerilor. Stelian Ogică lucrează în domeniul construcțiilor, ridică și vinde imobile în apropiere de București, iar activitatea acesta îl face să se simtă un om împlinit.

Stelian Ogică spunea, într-un interviu, că a schimbat foaia în viața lui, s-a maturizat și a renunțat la cluburi, petreceri, femei și nopți pierdute.

Este adevărat că m-am schimbat foarte mult, m-am maturizat foarte mult în ultimul timp, și pe mine mă surprinde și chiar îmi place modul ăsta de viață. Atâta timp cât intri în casă și stai te odihnești, te culci la 10.00 și te trezești dimineața la 06:30, 07:00, ai o zi foarte liniștită. Când pierzi nopți, tragi de tine, ăsa am făcut jumate din viața în partea tinereții, poate chiar mai mult de jumătate, cred că 90%. Și la vremea aia credeam că e bine, dar nu e chiar bine, gata s-au dus, toate trebuiesc făcute la timpul lor, a spus Stelian Ogică într-un interviu pentru Antena Stars.

Stelian Ogică spune că lucrează calitativ și economic

În cadrul aceluiași interviu, Ogică a spus că afacerile sunt ale copiilor lui și că el îi susține cu toate forțele. Afaceristul a declarat că se pricepe la construcții și că îi place să lucreze calitativ și economic.

Stelian Ogică a devenit cunoscut în România după ce a făcut parte dintr-un dosar penal de înșelăciune legat de un bilet câștigător la loto, categoria I. Așa a căpătat porecla de Spaima Loteriei.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com