AD

MONDEN

Ce făcea Carmen Iohannis în timp ce colegii săi de breaslă protestau în Piața Victoriei: «Eu nu fac politică»

todaymai 25, 2023

Background
share close
AD
AD

Mii de profesori protestează în cursul zilei de joi, 25 mai, în Piața Victoriei din pricina salariilor mici pe care le primesc și a condițiilor de muncă. În timp ce colegii săi de breaslă se află în Piața Victoriei și pornesc în marș spre Parlament, Carmen Iohannis, soția președintelui are o altă activitate. Iată unde se află Carmen Iohannis și ce declarații a făcut.

Ce făcea Carmen Iohannis în timp ce colegii săi de breaslă protestau în Piața Victoriei

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, este profesoară de limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, însă a decis să nu se alăture grevei colegilor săi, însă nici nu participă fizic la cursuri, conducerea insituției de învățământ oferind profesorilor care nu fac grevă să-și susțină cursurile în mediul online.

carmen iohannis
Carmen Iohannis nu participă la greva profesorilor

În timp ce colegii săi de breaslă, nemulțumiți de salariile primite se îndreptau spre Parlament, în cursul zilei de joi, 25 mai, Carmen Iohannis a ales să participe la o întrunire oficială. Klaus Iohannis și președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier s-au aflat într-o vizită de stat la Sibiu. Alături de Klaus Iohannis a fost și soția acestuia, Carmen Iohannis, care a venit însoțită de un grup de elevi împrună cu care s-a fotografiat.

Carmen Iohannis

Cu toate acestea, soția președintelui nu a avut multe comentarii de făcut pe marginea grevei care a paralizat sistemul de învățămând și a subliniat că „ea nu face politică”. Întrebată dacă susține greva profesorilor din țară, Carmen Iohannis a subliniat că ea nu se află la Sibiu pentru a face politică, ci pentru a-i întâmpina pe cei doi președinți, alături de elevii săi.

-Dar la dvs în liceu nu este grevă?

-Noi nu suntem in liceu, suntem… să întâmpinăm președinții.

-Dar nu este grevă la Lazăr? 

-Ba da.

-Dar dvs nu sunteti in greva…

-Sunt cu elevii…

– Ii sustineti pe colegii dvs care fac greva?

– Nu am venit aici să discutăm evenimente politice, suntem aici, alături de copii să ne întâlnim cu cei doi președinți”, a fost dialogul dintre Carmen Iohannis si reporterii aflați la fața locului.

https://www.youtube.com/embed/bAZnUa8kDPE

Așa cum ne-am obișnuit deja, Carmen Iohannis a ales să poarte o rochie într-o nunață deschisă, de o lungime îndrăzneață. Nu este o noutate faptul că soția lui Klaus Iohannis preferă culorile puternice.

Cât costă rochiile pe care Carmen Iohannis le poartă la evenimentele oficiale

Dacă vă întrebați cât costă rochiile pe Carmen Iohannis le poartă la întrunirile oficiale, aflați că prețul acestora se situează între 900 și 4.000 de lei, conform designerul oficial al lui Carmen Iohannis.

„Probabil este prețul pe care îl au cam toți designerii români pe piața noastră. Rochile se returnează. O parte au fost donate în scop caritabil chiar. Avem o fundație în Iași cu care lucrăm, dar sunt și persoane care vin și cumpără rochiile respective”, a declarat Andreea Tincu, designerul care alege rochiile lui Carmen Iohannis.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com