AD

ACTUALITATE

Ce fantezie ascunsă au peste 50% dintre femei. Bărbaților nici nu le trece prin cap

todaymartie 18, 2023 3

Background
share close
AD
AD

Ce fantezie ascunsă au peste 50% dintre femei. Recent a avut loc un sondaj pentru a afla de ce există în cuplurile din zilele noastre atât de multe discuţii şi separări. Iată ce au aflat specialiştii.

Potrivit acestui studiu, 53% dintre femei au în comun aceeași fantezie. Se pare că acestea se gândesc cum ar fi dacă s-ar despărți de partenerul de viață. În schimb, bărbaţii se află la polul opus. 44% dintre cei care au participat la sondaj au declarat că nu s-au gândit niciodată la despărțirea de parteneră.

Mai mult decât atât, aceste rezultate sunt în perfectă concordanță cu un studiu realizat la Universitatea din Stanford, care a evidențiat faptul că 69% dintre divorțurile din Statele Unite sunt inițiate de femei.

Sibiu, orașul din România cu cele mai multe femei singure

Potrivit unui sondaj, s-a aflat care este orașul din România unde sunt cele mai multe femei fără iubit și unde bărbații singuri au șanse mari să cunoască pe cineva cu care să formeze un cuplu. Statisticile indică faptul că în Sibiu predomină femeile fără partener, cu un procent de 44%. Urmează Râmnicu Vâlcea și Iași.

Multe dintre ele au optat să fie singure din diverse motive, fie că nu și-au găsit partenerul potrivit, fie că au pretenții exagerate de la un bărbat. Cert este că, potrivit sondajului, în Sibiu aproape jumătate dintre reprezentantele sexului frumos nu au o legătură amoroasă.

Studiul nu s-a oprit, însă, aici. S-a aflat și unde ar fi cele mai frumoase femei din România. Rezultatele arată ce acestea s-ar afla în București, Iași și Cluj.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com