Ce fel de părinte este Moroșanu. Cum își educă luptătorul fiica: “Eu sunt mai autoritar!”

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai cunoscuți luptători de la noi din țară. Celebrul sportiv se bucură de mare succes și este foarte apreciat de fanii săi, dar mai ales de familia sa. Are o fiică minunată, care este absolut mândră de el și pe care o iubește nespus. Este un părinte împlinit și iubitor, dar și foarte strict.

Cătălin Moroșanu este un părinte dur

Cătălin Moroșanu este un sportiv de excepție, iubit de o mulțime de oameni. La fel de iubit este și de către familie, mai ales de cele două fete care îl așteaptă mereu acasă: soția și fiica sa. Este un familist convins, care ar face orice pentru ce iubește, dar care știe și cum să se impună.

Moro are o fiică de 11 ani pe care nu îi place deloc să o expună în fața publicului, dar despre care vorbește cu drag ori de câte ori are ocazia. Sportivul spune despre Natalis îi seamănă destul de mult atât moral, cât și fizic, având păru roșcat, ca el.

Totuși, nu este genul de părinte care să îi ofere totul pe tavă fiicei sale, ci știe să se impună atunci când este cazul, dar soția este ceva mai permisivă. El înțelege, însă, că vârsta mai duce la unele greșeli, pentru că și el a fost un copil răsfățat

Fiica sa îl iubește mult și și-ar dori să stea mai mult timp cu el, doar că meseria îl solicită destul de mult.

„A fost un moment emoționant. Când am văzut-o prima oară și am observat că avea părul roșcat, am spus că este a mea. Ne înțelegem foarte bine.

Își dorește să petreacă mai mult timp cu mine, pentru că eu sunt plecat pe perioade mai lungi. Cred că atunci când revin acasă sunt ca o noutate pentru ea. Eu sunt mai autoritar, soția mea este mai permisivă”, a mărturisit Cătălin Moroșanu într-un interviu pentru revista viva.ro.

Cătălin Moroșanu mai vrea copii

Moroșanu trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soția lui de aproximativ două decenii și este mândru de tot ce au construit până acum. Se iubesc de pe vremea când nu era celebru și nu se gândea că va ajunge aici.

Celebrul sportiv și-ar dori să aibă o familie numeroasă și să devină tată pentru a doua oară. El și soția lui iau în calcul să mai facă un copil, dar lasă lucrurile să vină de la sine și se bazează pe Dumnezeu că le va îndeplini dorința.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com