Ce i-a făcut Andreea Bălan la America Express Andreei Antonescu i-ar fi pus capac

A fost petrecere mare acasă la Andreea Bălan! Fiica ei, Clara, a împlinit patru anișori, așa că a fost sărbătorită în stil mare. Invitați peste invitați au curs în locuința artistei, mai puțin unul. Dar unul de care se leagă fascinanta trupă Andre: Andreea Antonescu.

a

Micuța Clara e în sărbătoare! Mămica ei, Andreea Bălan, s-a pregătit intens pentru a-i face, într-o zi de sâmbătă, o adevărată petrecere. Prăjiturelele și sucurile s-au întins pe măsuță, pentru sărbătorita Clara, dar și pentru surioara ei, Ella, iar invitații au curs gârlă la show-ul oferit de Andreea Bălan. Prieteni vechi și noi ai cântăreței: Lavinia Pârva, Tavi Clonda și Gabriela Cristea, Aurelian Temișan și mulți alții.

Tensiuni cu Andre la ”America Express”
Relația de prietenie s-ar fi zdruncinat la America Express, unde ”Andrelele” au făcut echipă. Au fost multe tensiuni între ele acolo, dar Andreea Antonescu a reușit să rezolve situațiile neplăcute. Ar fi lăsat de la ea, în disputele cu Bălanca, doar pentru a nu ieși circ la tv.

De altfel, Andreea Antonescu a dezvăluit, după revenirea din competiție, că și-ar alege alt partener, dacă ar trebui s-o ia de la capăt.

„După episodul cu America Express, mi-am dat seama că partenerul/partenera trebuie să fie o persoană foarte apropiată ție, o persoană cu care să te completezi, o persoană pe care să o cunoști foarte bine. M-am bucurat mult că am plecat în această competiție cu Andreea, pentru tot trecutul pe care îl avem împreună și pentru că ne cunoaștem foarte bine.

Dar, dacă ar fi să mai am o opțiune, ar fi fratele meu, cu care, la fel, am o relație foarte strânsă, care mă completează din multe puncte de vedere”, a spus Andreea Antonescu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com