Ce i-a spus Jason Derulo Elenei Marin de la Survivor. ”Faimoasa” este entuziasmată

”Faimoșii” de la Survivor România au avut parte de o experiență memorabilă în cadrul competiției din Republica Dominicană. Ei au câștigat jocul în urma căruia au luat parte la concertul artistului internațional Jason Derulo. La finalul evenimentului, concurenții s-au bucurat și de câteva momente de discuție cu celebrul cântăreț. Elena Marin a fost de-a dreptul entuziasmată de ceea ce i-a spus Jason Derulo.

Ce i-a spus Jason Derulo Elenei Marin de la Survivor. ”Faimoasa” este entuziasmată

”Faimoșii” de la Survivor România au avut ocazia de a-l cunoaște pe Jason Derulo. Au câștigat jocul prin care au luat parte la concertul renumitului artist internațional, iar la finalul evenimentului au avut o scurtă discuție cu Jason Derulo. ”Faimoșii” i-au povestit cântărețului cum supraviețuiesc în jungla din Republica Dominicană. La un moment dat, Elena Marin a intervenit cu o întrebare la care a primit un răspuns care a entuziasmat-o.

Elena Marin l-a întrebat pe Jason Derulo dacă are nevoie de o dansatoare în trupa lui, căci ea se ocupă cu dansul. Jason Derulo i-a confirmat și i-a precizat că va trebui mai întâi să încheie Survivor.

”Elena Marin: Ai nevoie de o dansatoare?

Jason Derulo: Absolut.

Elena Marin: Da. Eu sunt dansatoare.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Jason Derulo: Trebuie să termini concursul.

Elena Marin: Da”, a fost dialogul dintre Jason Derulo și Elena Marin.

Elena Marin: ”Poate după ce voi termina cu Survivor ajung să dansez la Jason Derulo”

”Faimoasa” a fost de-a dreptul încântată de discuția cu Jason Derulo. Crede că nu a fost întâmplător faptul că l-a întâlnit, deoarece se visa de mult timp dansatoarea lui. Speră ca după terminarea competiției să aibă parte de o surpriză. De altfel, pe parcursul concertului, Elena Marin s-a simțit foarte bine și a dansat, alături de ceilalți colegi, atât din echipa ei, cât și din echipa altor concurenți din alte țări.

”Sunt aici cu colegii. Știu că la un moment dat m-a distras un coleg, de la Survivor Grecia, Turcia, habar n-am , dar n-a mai contat. Am văzut că toată lumea se simțea foarte bine, aveam nevoie de această ieșire. Concertul cu Jason Derulo a fost o șansă extraordinară pentru mine, pe care mi-a oferit-o Survivor. Cine știe, să gândim pozitiv, nu? Poate după ce voi termina cu Survivor ajung să dansez la Jason Derulo. Doamne, te rog, ascultă-ma și ajută-ma!”, a spus Elena Marin după terminarea concertului.

”Faimoșii” au avut parte și de o pierdere a unui membru, duminică seară: Roxana Nemeș, din motive medicale.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com