Ce i-a transmis Daniela lui Culiță Sterp. Luni, Faimosul ajunge în brațele iubitei lui - RADIO FX NET

Ce i-a transmis Daniela lui Culiță Sterp. Luni, Faimosul ajunge în brațele iubitei lui

Share

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp a fost impresionată de gestul Faimosului de a abandona competiția Survivor, pentru ea și copilul lor nenăscut. Peste câteva săptămâni, Daniela îl va aduce pe lume pe micuț, iar Culiță nu a mai putut rezista la gândul că este departe de femeia pe care o iubește. După ce a aflat că iubitul ei a fost descalificat din competiție, Daniela a postat pe Instagram un mesaj emoționant în care își declară dragostea pentru cântăreț și îi transmite că îl așteaptă acasă.

Ce i-a transmis Daniela lui Culiță

Distanța l-a determinat pe Culiță să ia o decizie tranșantă la Survivor România. El a cerut să fie lăsat să plece acasă la iubita lui care va naște curând. Când a aflat că iubitul ei a ales să fie descalificat din competiție, de dragul ei, de dorul ei, Daniela a postat pe Instagram un mesaj care i-a emoționat pe toți.

Tânăra a vrut ca toată lumea să știe câtă iubire îi poartă lui Culiță, cât de mândră este de el și de relația lor. Mai este puțin și cei doi vor deveni părinți de băiat.

Și cea mai mare dovadă de iubire, pe care abia aștept să i-o povestesc copilului nostru este că tati a participat la cea mai grea emisiune din România și a renunțat la lupta pentru marele premiu, ca să fie prezent la nașterea lui. Pentru mine asta înseamnă familia. Și orice mi-ar spune lumea legat de perioada asta frumoasă și sensibilă în care a fost departe de mine, dacă ar mai fi să repet experiența, aș spune din nou un mare DA!, a spus Daniela Iliescu.

Daniela Iliescu a ținut să precizeze că iubitul ei a avut un parcurs impresionant în competiția Survivor România, că s-a descurcat de minune, și probabil, avea șanse să ajungă în marea finală.

Culiță Sterp și-a primit telefonul mobil și le-a transmis mulțumiri fanilor de pe Instagram. El a postat biletul de avion, pentru ca toți cei care vor să-l întâmpine în aeroport, să poată să o facă. Culiță Sterp ajunge luni, 31 mai 2021, în România.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com