AD

HOROSCOP

Ce îl face să te părăsească, în funcție de zodie

todayianuarie 7, 2018 2

Background
share close
AD
AD

Berbec. Este tentat să te părăsească dacă îl ții pe loc și îi pui tot felul de condiții care îl enervează. Este foarte important să nu descurajezi niciodată un Berbec, pentru că el își va urma drumul, dar tu vei rămâne în urmă.

Taur. Bărbatul acestei zodii se enervează sau obosește imediat dacă grăbești lucrurile și îl obligi să ia prea repede decizii pe care nu le agrează. Suportă el o vreme, dar dacă nu înveți să ai răbdare cu el, te va amenința cu despărțirea

Gemeni. Curiozitatea și spiritual bărbatului Gemeni are nevoie mereu de ceva nou. Dacă începe să se plicitească lângă tine și dacă nu îi oferi nicio distracție, începe să își caute în altă parte.

Rac. Nativul Rac are nevoie de multă dragoste, iar dacă nu îi oferi afecțiunea profundă de care are nevoie, se va simți neglijat. Dacă iubești un Rac, trebuie să comunici cu el pe toate nivelurile, nu doar verbal.

Leu. Nativii Lei au un ego puternic și nu vor suporta o parteneră care îi ia peste picior și care nu ține cont de mândria lor. Ei au nevoie de o femeie care să îi sprijine moral.

Fecioară. Oricât ar de liniștiți și răbdători, bărbații Fecioară nu suportă totuși femeile care nu îi ascultă și vorbesc mereu peste ei. Dacă situația devine din ce în ce mai neplăcută, sunt capabili să pună capăt relației.

sursa:libertateapentrufemei.ro

4 motive care nu sunt atât de evidente pentru greutatea excesivă şi care nu au nimic de a face cu dieta


Există multe motive externe pentru creșterea în greutate, dar nu trebuie să uităm de rolul hormonilor metabolici. Dacă aveți o dietă sănătoasă și faceți sport și totuși încă nu puteți scutura acele kilograme suplimentare, trebuie să vă gândiți.

Iată 4 motive hormonale legate de creșterea în greutate.

Creşterea în greutate datorită glandelor suprarenale

Glandele suprarenale participă la răspunsul de “luptă sau zbor”. Dacă organismul dvs. este stresat prea des, puteți dezvolta dezechilibru hormonal, ceea ce duce la diferite disfuncții.

Glandele suprarenale generează, de asemenea, cortizol, hormonul de stres, un exces care are ca rezultat creșterea în greutate abdominală.

Simptomele disfuncției glandelor suprarenale:

-Depozite de grăsimi în zonele abdominale și de talie;

-Umflarea feței și a gâtului cu brațe și picioare relativ subțiri;

-Creșterea tensiunii arteriale;

-Zahăr din sânge ridicat, mușchi slabi, modificări ale dispoziției.

Dacă bănuiți că creșterea în greutate poate fi asociată cu activitatea glandelor suprarenale, consultați-vă medicul și încercați să reduceți stresul, probabil cu meditație sau yoga.

Creșterea în greutate “hepatică”

Ficatul este unul dintre organele cele mai importante, responsabil pentru sănătate și bunăstare. Dacă funcționează

Citeste continaurea pe pagina >>> 2

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com